StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Навіть краще, ніж до": невістка Ющенка похвалилася тілом після пологів

27 грудня 2022, 03:30
Олена Ющенко показала своє тіло, над яким "працювала рік".
'Навіть краще, ніж до': невістка Ющенка похвалилася тілом після пологів
Віктор Ющенко з сином і невісткою. Фото Instagram

Невістка колишнього президента України Віктора Ющенка Олена, показала своє тіло через п'ять місяців після своїх перших пологів.

Про це вона написала на своїй сторінці в Instagram, похвалившись своєю фігурою.

"Я не підводжу підсумки року, оскільки працюю над собою весь рік. Після вагітності вирішила, що повинна працювати над собою ще більше, особливо для здоров'я свого тіла. Мені потрібно дитину ще носити на руках. Мамі варто бути сильною і міцною, а ось і результат, через 5 місяців після пологів. Я привела себе у форму, навіть краще, ніж була до народження малюка, а головне мені вдалося це зробити вдома", - похвалилася вона.

відео дня

Нагадаємо, раніше сестра української телеведучої Маші Єфросиніної, а також колишня невістка екс-президента України Віктора Юшенка Ліза, опинилася в Москві. Більш того, вона наводить красу в одному з салонів краси, який належить Міс-Росія 2015 Софії Нікітчук.

Самозакохана Ліза Ющенко запостила фото з салону на своїй сторінці в Instagram. Причому вона настільки "тягнеться" від себе самої, що відкрито пише пости про те, як сильно вона себе любить.

"Як сумно усвідомлювати, що не можеш просто поцілувати кохану людину в губи - тому що це ти сам", - написала сестра Маші Єфросиніної, яка активно займається волонтерством і всіляко підтримує Україну в жорстокій війні проти України.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти