StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Вайкуле розкрила, про що говорила з Пугачовою після нападу ХАМАС на Ізраїль

24 жовтня 2023, 23:41
Примадонна та Галкін знайшли в собі сили втішити подругу.
Максим Галкін, Алла Пугачова, Лайма Вайкуле
Вайкуле розповіла про розмову з Пугачовою та Галкіним 7 жовтня / колаж: Главред, фото: instagram.com/maxgalkinru, instagram.com/laima_vaikule_official

Латвійську співачку Лайму Вайкуле з сім'єю Галкіна і Пугачової пов'язує багаторічна близька дружба. Зовсім недавно комік і співачка з дітьми повернулися з Юрмали, де живе Лайма, а вони традиційно проводять літні канікули.

Примадонна з чоловіком і дітьми останні півтора року осіла в Ізраїлі - туди вони виїхали з країни-окупанта після початку повномасштабної війни в Україні. На жаль, і на Землі обітованій їм не вдалося сховатися від війни - вранці 7 жовтня Алла, Максим та 10-річні Ліза і Гаррі прокинулися від ракетної атаки терористів ХАМАС по Ізраїлю.

Лайма Вайкуле розповіла, яка між нею, Галкіним та Пугачовою відбулася розмова в перші години вторгнення.

відео дня

"Я всім дзвонила, своє співчуття висловлювала. Відповідь: "Все добре, не хвилюйся". Вони були спокійніше, ніж я", - зізналася Вайкуле в ефірі YouTube-каналу "И грянул Грэм".

Також артистка зазначила, що намагалася додзвонитися і до іншого свого товариша - лідера гурту Машина часу Андрія Макаревича. Як розповів сам артист, його сім'я, яка також живе в Ізраїлі з лютого 2022 року, перебувала за межами країни: він - на гастролях, а його молода дружина і крихітка-син - у подорожі.

Раніше визнаний іноземним агентом комік Максим Галкін, який разом з Аллою Пугачовою і дітьми живе в Ізраїлі, розповів, як переживає атаку терористів ХАМАС на Ізраїль.

Пізніше росЗМІ стали поширювати чутки про те, що Пугачова і Галкін тікають від війни, і навіть опублікували фото з аеропорту, на якому нібито зображена сім'я артистів. Комік це заперечував.

Інші новини про Максима Галкіна і Аллу Пугачову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти