ТОП-5 корисних якостей молока від Юлії Панкової

1 червня 2020, 16:22
72
Во всем мире празднуют Всемирный день молока. Чем так полезное молоко, и за что ему уделяют такое внимание поведала телеведущая Юлия Панкова.
Чим корисне молоко
Чим корисне молоко / Новий канал

Всесвітній день молока у 2020 році святкують 1 червня. Чим таке корисне молоко, як воно заслужило таку повагу?

Свіже молоко – білосніжне та з легким присмаком ванілі. Це надзвичайно корисний та популярний серед українців продукт. Щоб підтримати фермерів та підкреслити цінність напою, в світі вирішили святкувати Всесвітній день молока. Ведуча програми Ревізор, яку випускає Новий канал, кулінар, експерт Юлія Панкова поділилась фактами про користь молока. Ведуча каже, що з цим інгредієнтом можна приготувати багато смачних страв.

"Найчастіше я використовую молоко, коли готую випічку. Але знаю, що спеціалісти рекомендують його часто вживати у своєму раціоні. Намагаюсь і я цих порад дотримуватись. Тому підготувала для вас кілька цікавих фактів про корисні властивості цього напою" – розповіла Юля Панкова.

відео дня

Ведуча відома не тільки блискучими розслідуваннями щодо супермаркетів, ресторанів та готелів, вона чудово куховарить, а у вільний час займається гастротурами і досліджує кухню інших країн.

ТОП-5 фактів про користь молока

  1. Молоко містить кальцій та фосфор. Регулярне вживання продукту корисне для шкіри, нігтів та волосся.
  2. У ньому високий вміст білка. Спортсмени готують коктейлі на молоці, щоб швидко наростити м’язову масу.
  3. Стакан теплого молока – відмінне завершення дня. Воно допомагає зняти стрес та втому.
  4. З дитинства всім відомо, що стакан теплого молока з медом – допоміжний засіб від застуди. Воно допомагає зігрітися і "заспокоює" запалене горло.
  5. Тільки в молоці міститься такий вуглевод, як лактоза. Вона забезпечує нас енергією і стимулює ріст корисної міклофлори кишечника, тобто це природний пробіотик.

Раніше Юлія Панкова ексклюзивно розповіла Главреду про користь спаржі та дала кілька рецептів для цього чудового продукта.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти