Чак Норріс записав повідомлення Олександру Лукашенко

15 серпня 2020, 13:32
Американський актор Чак Норріс записав звернення до Олександра Лукашенка, якого нещодавно оголосили переможцем на виборах президента Білорусі.
Чак Норріс
Чак Норріс / кадр з к.ф. Самотній вовк Маккуейд

Американський актор бойовиків і культовій герой мемів Чак Норріс записав відеозвернення до президента Білорусі Олександра Лукашенка.

У відео він згадує жарт в стилі мемів про себе і обіцяє змусити плакати "Містера Таргана", якщо він не припинить робити, що робить зараз.

Відео стало вірусним, і розійшлося по сайтах і форумах.

"Привіт, це Чак Норріс. Я б хотів сказати пару слів Саші, з ніком "Саша нуль відсотків" і "Містер Тарган". Ви знаєте, що коли я нарізаю цибулю, то плаче цибуля, а не я. Так що, якщо Ви не припините те, що робите зараз, то я приїду в одну з Ваших резиденцій і змушу Вас плакати", - говорить Чак Норріс.

Після цього йде нарізка "Чак Норріс відстрілює дурних людей".

Чак Норріс звернувся до Олександра Лукашенка:

Ця фраза про те, що "коли я ріжу цибулю, то плаче він" є відсиланням до популярних фразах-жартів про суперздібності Чака Норріса, які залишаються популярними вже багато років завдяки брутальним ролям Чака Норріса в бойовиках.

До слова, сам актор приймає позитивно дане мистецтво, і навіть зіграв чергову подібну роль в одному з фільмів Нестримні, де сам перебив цілу роту солдатів і підірвав танк.

Ймовірно, відео зроблено за допомогою сайту, на якому знаменитості за певну плату записують відеозвернення із зазначеним текстом. Ціни послань варіюються від ста доларів до кількох тисяч.

Раніше на протести проти Олександра Лукашенок відреагували американські актори Марк Руффало і Джаред Лето.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти