StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Колишній коханий Мішиної зізнався, чому не переходить на українську мову

16 жовтня 2023, 23:20
3068
Олександр Еллерт заявив про брехню, якої намагається уникнути.
Олександр Еллерт
Олександр Еллерт пояснив, чому все ще говорить російською мовою / колаж: Главред, фото: instagram.com/ellert_a

Український комік і переможець першого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостячка" Олександр Еллерт став неоднозначною фігурою в українському шоу-бізнесі після його переїзду в серпні 2022 року до США.

У публічному просторі він використовує і українську мову, і мову країни-окупанта через що, крім іншого, його часто критикують. Комік вважає за краще не виправдовуватися за власні рішення, але на своїй сторінці в Instagram все ж вирішив пояснити, чому він досі використовує російську мову.

Так Еллерт зізнався, що саме мову країни на болотах він найчастіше використовує в побуті, якщо не брати до уваги англійську. Прикидатися, що це не так, він не хоче. "Я не хочу брехати собі в першу чергу, а потім і вам. Я живу в Америці, вся моя комунікація англійською та російською мовами. Тому буду чесним і в соцмережах", - зазначає шоумен.

відео дня

Між тим він не забуває, що в його рідній країні війна. Те, що стосується України, він публікує українською мовою, використовуючи особистий блог і популярність щоб допомогти тим, кому це необхідно.

"Інформація, яка буде стосуватися України, буде виключно українською. Візити в Чикаго, Україну, якісь заходи чи свята щиро з українською в серці та на язику", - заявив Олександр Еллерт.

Олександр Еллерт
Олександр Еллерт пояснив, чому все ще говорить російською мовою / instagram.com/ellert_a

Раніше Тоня Матвієнко зізналася, як переживає смерть мами, української співачки Ніни Митрофанівни Матвієнко. Артистка зберігала мовчання практично тиждень після похорону рідної людини

Також стало відомо, що Тимур та Інна Мірошниченко хрестили прийомного сина - 2-річного Марселя. Пара вже показала перші фото з таїнства і розкрила, хто став хрещеними батьками малюка.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти