StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Колишній бойфренд Піппи Міддлтон наклав на себе руки

1 березня 2024, 23:08
400
Букінгемський палац також вшанував Томаса Кінгстона.
Чоловіка знайшли мертвим у своєму будинку
Томаса Кінгстона знайшли мертвим у своєму будинку / Колаж Главред, фото Instagram/kingwilliam_and_queencatherine

Колишній хлопець сестри Кейт Міддлтон Піппи - Томас Кінгстон, який помер у віці 45 років, занигув від вогнепального поранення, нанесеного самому собі, повідомив у п'ятницю коронер.

За інформацією Page Six, його знайшли мертвим із "катастрофічною травмою голови" і пістолетом поруч із тілом у будинку його батьків у селі Котсуолдс в Англії в неділю, 25 лютого.

Після його раптової смерті його дружина, леді Габріелла Кінгстон, батьки, брати і сестри опублікували заяву, в якій згадували його як "виняткову людину, яка осяяла життя всіх, хто його знав".

відео дня

"Його смерть стала великим потрясінням для всієї родини, і ми просимо вас поважати наше приватне життя, поки ми оплакуємо його кончину", - додали вони.

Букінгемський палац також вшанував Томаса.

"Король і королева були проінформовані про смерть Томаса і приєднуються до принца і принцеси Майкла Кентських і всіх, хто знав його, у скорботі за дуже улюбленим членом сім'ї", - йдеться в офіційній заяві.

Хто така Кейт Міддлтон

Кетрін Міддлтон або принцеса Уельська - дружина спадкоємця британського престолу принца Уельського Вільяма. Після весілля отримала офіційний титул Її королівська високість герцогиня Кембриджська Кетрін. 29 квітня 2011 року Кетрін вийшла заміж за онука британської королеви Єлизавети II і другого в черзі на британський престол, принца Вільяма. Вінчання відбулося у Вестмінстерському абатстві в Лондоні, на яке було запрошено 1900 осіб. Пара виховує трьох дітей: Принца Джорджа, принцесу Шарлотту і принца Луї.

До слова, останніми роками Кейт Міддлтон набирає велику популярність у своїх підданих, а також вплив, який, за деякими даними, дратує самого Короля Великої Британії Чарльза.

"Зокрема, Їхня Величність посилає свої найщиріші думки і молитви Габріеллі та всій родині Кінгстонів", - додали в палаці.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що Томас Кінгстон помер у віці 45 років. "З глибоким сумом ми повідомляємо про смерть Томаса Кінгстона, нашого коханого чоловіка, сина і брата", - йдеться в заяві дружини Томаса, леді Габріелли Кінгстон.

Раніше Кейт Міддлтон перенесла операцію на черевній порожнині, після чого пішло багато чуток про її здоров'я. Подейкували навіть, що принцеса перенесла кому і її стан на межі.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти