StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Колишня дружина Віталія Кличка похвалилася фігурою в тонкій сукні-комбінації

7 вересня 2022, 15:52
Шовк ідеально підкреслив витончені вигини Наталії.
Наталія Кличко
Наталія Кличко показала фігуру в тонкій сукні-комбінації / instagram.com/natalia_klitschko_official

Спортсменка, співачка, модель і колишня дружина мера Києва Віталія Кличка Наталія Кличко стала привертати до себе підвищену увагу ЗМІ після новини про розлучення з ексбоксером.

На своїй сторінці в Instagram жінка ділиться цікавими деталями свого повсякденного життя. Наприклад, нещодавно на огляд публіці Кличко виставила свої збори на один з культурних заходів. Для нього співачці довелося вибирати вечірню сукню.

Наталя має чудову фігуру, за якою вона ретельно стежить завдяки спорту, заняттям йогою та здоровому способу життя. Тому їй до лиця будь-які фасони.

відео дня

Вона віддала перевагу шовковій м'ятній сукні в білизняному стилі, яка нагадує комбінацію. Образ Кличко доповнила стильним мінімалістичним намистом від Van Cleef (вартістю від 15 тис. доларів) з фірмовими малахітовими чотирилисниками на золотому ланцюжку.

Наталія Кличко
Наталія Кличко показала фігуру в тонкій сукні-комбінації / instagram.com/natalia_klitschko_official

Раніше південноафриканська і американська акторка Шарліз Терон знялася голяка в рекламі культового парфуму - з одягу на ній було лише оригінальне племінне намисто.

Також українська співачка, модель і волонтерка Даша Астаф'єва в пікантній фотосесії показала, як примудряється підтримувати статус зірки Playboy і негласного секс-символу України.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти