StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Бувають жахливі сварки": інсайдер розповів про "неідеальний шлюб" принца Вільяма і Кейт Міддлтон

23 травня 2023, 16:53
Принц і принцеса Уельські за стінами Кенсінгтонського палацу перетворюються на простих Вільяма і Кейт - подружжя зі своїми конфліктами.
принц Вільям і принцеса Кетрін Уельська
Як сваряться принц Вільям та принцеса Кетрін Уельські / колаж: Главред, фото: instagram.com/princeandprincessofwales

Принц і принцеса Уельські на публіці виглядають прекрасно налагодженим динамічним дуетом - за 12 років шлюбу Вільям і Кетрін навчилися розуміти один одного з півслова.

Однак за цією бездоганністю ховаються серйозні конфлікти, цитує письменника Тома Квінна видання Express. За словами літератора, про сварки між принцом і принцесою йому розповів інсайдер, який раніше працював в Кенсінгтонському палаці.

Так Квінн зазначає, що Вільям має вибуховий характер, через що часто відбуваються конфлікти. "У них бувають сварки. Це не ідеальний шлюб. Бувають жахливі сварки. Кейт ставиться до нього, як до четвертої дитини, так як він схильний до істерик", - розповідає він.

відео дня

Втім, за розповідями Тома Квінна виходить, що Кейт Міддлтон відмінно справляється з роллю дорослого, якщо справа доходить до гучного скандалу. Максимальна ескалація, на яку в запалі сварки здатні принц і принцеса - це бійка подушками.

"Там, де якісь пари сваряться і кидають один в одного важкі вази, Вільям і Кейт кидаються один в одного подушками. Все завжди залишається під контролем", - зазначає письменник.

Раніше принцеса Кетрін в якості подарунка отримала від короля Чарльза III новий титул, який раніше носив його старший син. Також аналогічний подарунок заробила і королева Камілла.

Також стало відомо, за що Кейт Міддлтон заслужила репутацію гордячки - близьке оточення принцеси стверджує, що її "королівські замашки" давно викликають подив.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти