StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Швидко їдь в Москву, ми тобі тут все дамо": Бадоєв розповів, як на початку війни його звали в Росію

20 квітня 2022, 16:35
777
Режисер заявив, що українці інші.
Алан Бадоєв
Алан Бадоєв розповів про те, як дізнався про війну / прес-служба

Український режисер Алан Бадоєв розповів, що після початку війни в Україні, до нього особисто зверталися російські зірки з пропозиціями перечекати в Москві, проте він їх навіть не розглядав.

Про це, і про те, як почалася війна режисер розповів в ефірі програми "Сніданок 1+1".

читайте також"Абсолютні нелюди, втоплені в крові": Алан Бадоєв емоційно відреагував на трагедію в Бучі

"У перший день писало багато. Я не хочу більше ці імена вимовляти. Вони мені настільки не цікаві більше. Багато мені говорили: "швиденько Їдь в Москву, ми тобі тут все дамо. Треба 3-4 дні перечекати". Я не розумів, про що мова взагалі. Як таке можна писати? Потім хтось зрозумів про що мова. Говорили, що ми нічого не можемо зробити, ми ж не Бетмени. Я кажу: "розкажіть своїй аудиторії", – згадав Бадоєв.

За його словами, він не думає про шоубізнес, що буде в майбутньому, тому як все дуже змінилося.

"Я один з тих людей, який напевно більше всіх намагався змастити кордон між Росією і Україною. Це було несвідомо. Я напевно був з тих людей, хто максимально показував дружбу народів, допомагав створювати спільну творчу подушку. І тепер Я розумію, наскільки це безвідповідально. Коли закінчиться війна, я для себе бачу тільки дві цілі. Це вибудувати ось цю невидиму культурну стіну, яка буде розповідати, наскільки ми Інші, наскільки глибока у нас своя культура", - розповів Бадоєв.

Раніше Алан Бадоєв часто підкреслював, що є людиною світу, і не звик ділити на "своїх" і "чужих". Однак жахи, які постали перед усім світом на знімках звільнених від окупантів Бучі та Ірпеня змусили навіть його остаточно прийняти рішення - у війні з ра**истами не може бути півтонів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти