StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Була божевільною": вдова Кузьми Скрябіна розповіла про особисте життя зараз

27 березня 2024, 12:09оновлено 27 березня, 17:33
Майже 10 років Світлана Бабійчук зберігає пам'ять про покійного чоловіка.
Светлана Бабийчук, Кузьма Скрябин
Вдова Кузьми Скрябіна заговорила про особисте життя / колаж: Главред, фото: скріншот YouTube, facebook.com/skryabinofficial

На початку лютого була дев'ята річниця з дня смерті легендарного українського музиканта Андрія Кузьменка, він же Кузьма Скрябін. Дев'ять років його вдова Світлана Бабійчук вчиться жити без нього.

Нещодавно жінка дала інтерв'ю Люкс ФМ, у якому розповіла, яким був її шлюб із Кузьмою. Світлана зізнається - нудьгувати не доводилося.

"Мені здається, що моє все життя було божевільним, і зараз навіть він не дав мені спокою, пішов і залишив такий величезний свій скарб: пісні, книжки й усе решта. Це все було від початку і до кінця дуже шалене життя двох таких вогнів", - розповіла Бабійчук.

відео дня

Що ж стосується її особистого життя зараз, то на запитання про те, чи було місце для нового кохання в її житті, вдова Андрія Кузьменка вирішила відповісти його ж цитатою: "В Андрія є такі слова: "Що буде з нами, знає тільки Бог". Так що дякую. Знає тільки Бог".

Хто такий Кузьма Скрябін?

Андрій Кузьменко - український співак, композитор, поет, письменник, телеведучий, продюсер, актор. Лідер гурту "Скрябін". Герой України (2020, посмертно), кавалер Ордена "За заслуги" I ст. (2015, посмертно). Заслужений артист Автономної Республіки Крим (2008).

Особисте життя зірок - останні новини:

Раніше Міс Україна Всесвіт-2022, модель Вікторія Апанасенко, розкрила особистість "секретного" чоловіка. Вона вперше показала обличчя обранця, в якому шанувальники впізнали відому особистість.

Також українська ведуча та акторка Лілія Ребрик розкрила зворушливе значення імені третьої доньки у відповідь на критику хейтерів у його надмірній екзотичності.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти