StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Міс Україна Всесвіт-2022 розкрила особистість "секретного" чоловіка

24 березня 2024, 23:34
Вікторія Апанасенко вперше показала обличчя обранця, якого так довго ховала від шанувальників.
Вікторія Апанасенко, Олександр Борняков
Вікторія Апанасенко особисте життя - хто чоловік Вікторії Апанасенко / колаж: Главред, фото: facebook.com/crystalviktoria

23 березня Міс Україна Всесвіт-2022 Вікторія Апанасенко відсвяткувала першу річницю весілля із загадковим чоловіком. Українська модель довго приховувала його, але на честь першої круглої дати в їхньому сімейному житті вирішила все ж розкрити особистість обранця.

У своєму блозі у Facebook вона опублікувала фото з весілля, які не показувала раніше. На них Апанасенко позує у витонченому вбранні поруч зі своїм чоловіком.

"Як писала Ліна Костенко: "Скільки років кохаю, а закохуюсь в тебе щодня". В цей день хочу сказати тобі дякую: За твою сміливість. За відчуття безпеки. За те, що поруч з тобою не страшно під звуками сирен, вибухів та клятих шахедів. За твою підтримку та віру у мої сили. За те, що ти завжди на моєму боці попри все. За кожну посмішку, в цей складний час, та за схоже почуття гумору. Ти не лише мій чоловік, ти мій союзник, друг, напарник і моя найрідніша людина у Всесвіті. Обіцяю бути поруч з тобою протягом усіх років, які нам відведено. Бути тилом, підтримкою та рушійною силою на шляху до нових висот", - підписала знімки Вікторія.

відео дня

Її чоловіком виявився Олександр Борняков - заступник міністра цифрової трансформації України з розвитку ІТ-галузі. Весілля пари було усамітненим - на церемонії були присутні лише молодята.

Вікторія Апанасенко, Олександр Борняков
Вікторія Апанасенко особисте життя - хто чоловік Вікторії Апанасенко / колаж: Главред, фото: facebook.com/crystalviktoria

Хто така Вікторія Апанасенко?

Вікторія Апанасенко - українська модель та учасниця конкурсів краси. Володарка титулів "Міс Чернігів-2014" та "Принцеса України-2016". У 2021 році стала першою віце-міс на конкурсі "Міс Україна Всесвіт 2021". У 2022 році, у зв'язку з початком повномасштабної війни в Україні, корона "Міс Україна Всесвіту" перейшла до Апанасенко автоматично. Модель представила нашу країну на "Міс Всесвіт 2022" у Новому Орлеані, де виграла конкурс національних костмів та отримала спеціальну нагороду "Дух карнавалу".

Раніше колумбійська співачка Шакіра показала палкі поцілунки з молодим красенем, 31-річним британським актором і зіркою серіалу "Емілі в Парижі" Люсьєном Лавісконтом. Артистам уже приписують роман.

Також музична продюсерка Олена Мозгова і співак Олександр Пономарьов показали рідкісні фото спільної "непублічної" доньки Євгенії, якій нещодавно виповнилося 26 років.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти