StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Несила більше мовчати": Лілія Ребрик розкрила значення імені третьої доньки

24 березня 2024, 14:13
Батьки дали дівчинці звучне ім'я з глибоким підтекстом.
Лілія Ребрик із донькою
Лілія Ребрик народила доньку - чому Ребрик назвала доньку Аделіною / колаж: Главред, фото: instagram.com/liliia.rebrik

Українська акторка і ведуча Лілія Ребрик 15 березня втретє стала мамою. В її родині з танцюристом Андрієм Диким з'явилася ще одна донька. Дівчинці дали незвичайне ім'я Аделіна.

У Мережі, крім привітань з народженням доньки, Ребрик отримала і масу критики за вибір імені, мовляв, можна було дати дівчинці красиве українське ім'я. Ведуча вирішила розкрити секрет, чому її третю доньку звуть саме так.

У своєму блозі в Instagram вона розповіла, що "Аделіна" - ім'я, складене з фрагментів імен її, чоловіка та двох старших доньок: А - Андрій, Де - Діана, Лі - Лілія, На - Поліна.

відео дня

"Для всіх, хто так важко переживає, що ім’я нашої третьої донечки Аделіна. Несила більше мовчати. Винні, звісно, що не порадилися з усіма підписниками, а обрали ім’я дитині родиною. "… Так багато на світі горя, Люди, будьте взаємно красивими!" - з гумором написала Лілія Ребрик.

Лілія Ребрик із сім'єю
Лілія Ребрик народила доньку - чому Ребрик назвала доньку Аделіною / instagram.com/liliia.rebrik

Хто така Лілія Ребрик?

Лілія Ребрик - українська телеведуча та акторка. Заміжня за танцюристом і хореографом Андрієм Диким (у шлюбі з 2011 року). Пара познайомилася на шоу "Танці з зірками". У сім'ї Ребрик і Дикого зростає троє їхніх спільних доньок - Діана (2012), Поліна (2018) і Аделіна (2024).

Раніше український шоумен і громадський діяч Сергій Притула відверто зізнався, як йому вдається виїжджати за кордон під час повномасштабної війни в Україні.

Також фронтмен гурту Антитіла Тарас Тополя розкритикував Аллу Пугачову за її позицію щодо війни в Україні. Крім того він прокоментував позицію інших російських артистів.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти