StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Був удома з дітьми: на будинок популярного британського актора напав чоловік з ножем

30 травня 2023, 16:22оновлено 30 травня 2023, 23:19
На британського актора було скоєно напад. Тепер до Камбербетча заборонено наближатися.
Бенедикт Камбербетч
Бенедикт Камбербетч опинився в суді / Instagram/benedictcumberbatch_221b/

Колишній шеф-кухар готелю Mayfair увірвався в будинок актора Бенедикта Камбербетча і його сім'ї, розмахуючи ножем для риби.

За інформацією The Guardian, зірка "Доктора Стренджа" і його дружина Софі Хантер і троє їхніх маленьких дітей перебували в будинку на півночі Лондона під час інциденту.

Джек Бісселл стусаном відкрив залізні ворота палісадника і закричав: "Я знаю, що ви переїхали сюди, сподіваюся, він згорить дотла".

відео дня

34-річний чоловік, який двічі працював шеф-кухарем у п'ятизірковому готелі на заході Лондона між 2017 і 2020 роками, вирвав рослину з саду і кинув її в стіну. Потім він плюнув на домофон і напав на нього за допомогою ножа для риби.

Бісселл втік з місця події і був заарештований після того, як його ДНК було виявлено на апараті для внутрішнього зв'язку. 10 травня в суді корони Вуд-Грін на півночі Лондона він визнав себе винним у заподіянні кримінальної шкоди.

Він був оштрафований на 250 фунтів стерлінгів і отримав трирічний запобіжний захід, який забороняв йому наближатися до сім'ї та району, в якому вони живуть.

Обвинувачення повідомило суду, що перед нападом Бісселл купив дві пачки пітти в найближчому магазині і сказав власнику магазину, що збирається проникнути всередину і спалити будинок Камбербетча.

Нагадаємо, раніше британський актор Бенедикт Камбербетч, відомий за роллю детектива Шерлока Холмса, візьме участь в урядовій програмі Великобританії з надання українським біженцям житла - Homes for Ukraine.

Раніше Камбербетч розповів, як піклується про сім'ю з України.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти