StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Будуть цілувати ноги": Стас Михайлов визвірився на артистів, які виїхали з РФ

6 березня 2024, 03:00
Стас Михайлов видав цинічну заяву про майбутнє артистів, які виїхали з терористичної РФ.
Стас Михайлов, Алла Пугачева, Андрей Макаревич, Борис Гребенщиков
Стас Михайлов налетів на артистів, які виїхали з РФ / колаж: Главред, фото: instagram.com/stas_mihailoff/, instagram.com/maxgalkinru/

Російський співак-путініст Стас Михайлов, який підтримує терористичне вторгнення РФ в Україну, жорстко висловився щодо артистів, які виїхали з Росії.

Михайлов для росЗМІ сказав, що всі, хто покинув терористичну Росію, приповзуть назад на колінах і цілуватимуть ноги:

"Вони повинні розуміти дві прості речі: по-перше, Росія їх зробила значущими і впізнаваними людьми. Щойно вони перестануть це розуміти, їх не буде як особистості. По-друге, проста річ, вони на колінах всі ще приповзуть і будуть стояти біля Росії і цілувати ноги. Будь-якого артиста роблять люди. Сам артист із себе нічого не представляє. Взагалі нічого. Нуль. Показник - на концерт прийшли до нього, купили квиток, значить, артист є", - розмріявся путініст.

відео дня

Додамо, що Михайлов не назвав жодного прізвища артистів, але й так зрозуміло, що він говорив про Пугачову, Галкіна, Макаревича, гурт Бі-2 та інших артистів, які виступили проти злочинних рішень Кремля.

Хто такий Стас Михайлов

Станіслав Володимирович Михайлов - російський естрадний співак, автор пісень, актор і продюсер; народний артист Російської Федерації (2022).
У 2022 році підтримав криваве вторгнення Росії в Україну, заявивши, що "Росія ніколи не вела війну з Україною", аргументував підтримку наративом російської пропаганди про "звільнення" України.

Нагадаємо, Сергій Шнуров розкритикував Стаса Михайлова, опублікувавши їдкий вірш на адресу колеги-артиста. Він назвав Стаса лицеміром за те, що Михайлов обіцяв фінансово підтримати учасників свого акомпануючого складу, але слова свого не дотримав.

А також Михайлов вирішив підтримати хвору Анастасію Заворотнюк, але зробив ще гірше.

Читайте більше про Стаса Михайлова:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти