StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Брітні Спірз вагітна від нового бойфренда

12 квітня 2022, 09:09
Співачка поділилася цією новиною у своєму пості в Instagram.
Брітні Спірс
У листопаді 40-річна зірка відновила свою незалежність / Reuters

Брітні Спірс натякнула, що вагітна третьою дитиною, через кілька місяців після того, як її звільнили з-під опіки, що, за її словами, заважало їй вийти заміж і народити ще дітей.

Співачка поділилася цією новиною в своєму пості в Instagram в понеділок, заявивши, що зробила тест на вагітність після того, як її партнер Сем Асгарі дражнив її тим, що вона "вагітна від їжі", пише The Guardian.

Раніше Спірс поділилася, що" хоче створити сім'ю " з 28-річним бойфрендом, який працює фітнес-моделлю.

відео дня

читайте такожРідкісні фото дорослих синів Брітні Спірс зачарували мережу

У листопаді 40-річна зірка відновила свою незалежність, коли суддя звільнив її від опікунства, яке мало місце в її повсякденному житті майже 14 років. Під час судових слухань, що передували винесенню рішення, Спірс стверджувала, що їй довелося продовжувати приймати протизаплідні засоби проти її волі. "Я хочу вийти заміж і народити дитину", - заявила вона суду в минулому році.

Вона також повідомила суду, що її змушували приймати ліки і виступати проти власної волі під опікою, яку її батько контролював протягом багатьох років. Рішення судді про розірвання домовленості стало чудовою перемогою співачки, яка роками боролася проти опікунства, і означало, що їй більше не доведеться платити адвокатам і команді професіоналів для управління її майном і справами.

Справа Спірс поклала початок руху, викликавши протести по всьому світу і пильну увагу до ролі опікунських установ в США. Цього року її запросили до Конгресу, щоб обговорити її битву за опікунство.

Спірс і Асгарі заручилися у вересні минулого року, через кілька днів після того, як її батько подав прохання про припинення опікунства. Співачка заявила суду, що хоче вийти заміж за Асгарі, з яким познайомилася в 2016 році, але за умовами опікунства їй навіть не дозволялося з ним їздити в машині. У вересні Спірс пожартувала, що пропозиція "набагато запізніла".

Оголошуючи новину про свою вагітність в Instagram, Спірс написала: "Я так сильно схудла, щоб відправитися в подорож на Мауї, тільки щоб знову набрати вагу. Я зробила тест на вагітність... і, ну ... у мене буде дитина", - написала Спірз.

У Спірз двоє дітей, Шон і Джейден, яких вона ділить зі своїм колишнім чоловіком Кевіном Федерлайном.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти