StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Боксер Узєлков засвітив непублічну кохану на фото

3 березня 2024, 19:08
Спортсмен похвалився моментом повної ідилії в компанії найближчих.
Вячеслав Узелков
В'ячеслав Узєлков показав фото з таємною обраницею / колаж: Главред, фото: instagram.com/uzelkov_official

44-річний боксер і фітнес-тренер В'ячеслав Узєлков перебуває в процесі відновлення після двох серйозних операцій. На спортсмена чекає і третя, але поки він може відпочити вдома з найближчими.

У своєму блозі в Instagram Узєлков показав фото, як його зустрічали з лікарні - його вірний пес та загадкова супутниця, яку він пообіцяв приховувати від громадськості. Це перший знімок коханої боксера.

"Я повернувся і на мене чекають двоє: Він і Вона. Я знову щасливий", - написав В'ячеслав. Щоправда, "Її" шанувальникам гарненько роздивитися так і не вдалося - боксер розмив зображення дівчини, залишивши лише силует.

відео дня

В'ячеслав Узєлков раніше був одружений 22 роки (1999-2021) з фітнес-тренеркою Мариною Боржемською. Їхнє розлучення супроводжувалося гучними скандалами, відгомони яких і сьогодні час від часу потрапляють у пресу.

Про нові стосунки, які боксер бажає зробити максимально непублічними, він заговорив ще в жовтні 2021 року, а в лютому 2022 року натякнув, що заручився з обраницею.

Узєлков показав кохану
В'ячеслав Узєлков показав фото з таємною обраницею / instagram.com/uzelkov_official

Хто такий В'ячеслав Узєлков?

В'ячеслав Узєлков - український боксер у напівважкій ваговій категорії (30 перемог з 34 боїв). Завершив професійну кар'єру в 2014 році. Персональний спортивний тренер, шоумен. Брав участь у телепроєктах "Танцюю для тебе", "Україна має талант", "Зважені та щасливі", "Одруження наосліп".

Раніше українська акторка Анна Саліванчук уперше прокоментувала розлучення з чоловіком-нардепом Олександром Божком, який, за чутками, піднімав на неї руку.

Також співачка Оля Цибульська з гумором прокоментувала новий роман шоумена Володимира Остапчука з молодою журналісткою Катериною Полтавською.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти