StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ектор Хіменес-Браво захопив мережу фото з передової з українськими воїнами

29 грудня 2023, 18:14
Шеф-кухар і ведучий Ектор Хіменес-Браво зібрав мільйон гривень на допомогу ЗСУ і поїхав на фронт до наших бійців, щоб особисто передати машини і дрони.
Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво привіз українським воїнам потрібне для війни обладнання / колаж Главред, фото Instagram

Український кулінар і телеведучий Ектор Хіменес-Браво здався на передовій разом з нашими захисниками. Фото з передової шеф-кухар опублікував на своїй сторінці в Instagram.

"Звіт: мільйон на дрони! Це наш найбільший збір, тому так важливо було особисто приїхати до хлопців на гарячі точки, щоб подякувати за їхню роботу від усіх нас. А що можемо ми? Ми поставили за мету зібрати мільйон грн за місяць. Я дуже хвилювався, що ми не встигнемо, але за 20 днів ми з вами зібрали 500 тис грн і спільно з БКК закрили наш перший мільйонник. Ви неймовірні! Ваш внесок неоціненний! Ці дрони - це наша з вами робота!",- розповів він.

Кулінар також розповів, що на вищевказані гроші було придбано 57 комплексів безпілотних авіаційних SPEACEMAKER-1.5-8, в комплект яких входять ‒ безпілотні літальні апарати (Квадрокоптери); акумуляторні батареї 6s2p 8400 міліампер-година. Залишок грошей, за словами Хіменеса-Браво, він відправив у фонд "Повернись живим".

відео дня
45678

Нагадаємо, раніше глава офіційного фан-клубу Олега Винника Валерія Барон показала, як зараз виглядає співак, який на початку повномасштабної війни в Україні втік до Німеччини.

Також відьма Марія Тиха розповіла, що Віра Брежнєва не повернеться до Костянтина Меладзе, який проміняв її на іншу. Серце співачки нібито невільне.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти