StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Втікачка-"мовчунка" Безрук несподівано заговорила про Україну

23 листопада 2023, 18:19
Відома актриса-втікачка в Москву Галина Безрук несподівано заговорила про Україну і згадала, як знімалася в "останньому моск@ле".
Безрук, Останній мо**аль
Галина Безрук колись грала в Україні в популярному серіалі "Останній моск@ль" / колаж Главред, фото УНІАН і скріншот з відео

Скандально відома актриса і співачка родом з України Галина Безрук (яка ні слова не сказала про війну, яку диктатор Путін розв'язав проти її батьківщини і спокійно заробляє собі криваві рублі в Москві) у своєму Instagram раптово згадала, як знімалася в українському комедійному серіалі "Останній моск@ль".

Безрук лицемірно позіхала в дусі одного старого поета з країни-агресора (мовляв, "ми жили тоді на планеті іншій").

"Це було в якійсь зовсім іншій реальності", - написала втікачка-"мовчунка".

відео дня

Справа в тому, що серіал "Останній моск@ль" знімали задовго до початку повномасштабної війни в Україні. Так що, ймовірно, "іншою реальністю" скандальна актриса називає довоєнний період.

Але в своїх спогадах Безрук не зупинилася. І на одному з кадрів актриса показала кадр, де вона йде разом з партнером, в руках у якого традиційний український вінок. І лицемірно згадала про Україну та історію нашої країни.

"Вінок - як незмінний атрибут нашої історії", - написала Безрук.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що молодша дочка Ольги Сумської Анна Борисюк поділилася своїми переживаннями про свою сестру Антоніну Паперну, з якою до війни та її втечі до Москви була дуже близька.

Також мовчання порушив російський зять Ольги Сумської, актор Володимир Яглич. Як і Паперна, він дуже довго ховав голову в пісок, і намагався дотримуватися позиції про "артистів поза політикою".

Інші новини про Ольгу Сумську:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти