StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Кожен обирає шлях": зірка "Будиночка на щастя" відверто розповіла про "мовчунку" Безрук

11 листопада 2023, 16:47
Актриса Віталіна Біблів - зірка серіалу "Будиночок на щастя" - зізналася, що зараз не спілкується з колишньою подругою, актрисою Галиною Безрук.
Біблів, Безрук
Віталіна Біблів каже, що не спілкується з Галиною Безрук / колаж Главред, фото УНІАН

Актриса Віталіна Біблів, яка грає одну з головних ролей в комедійному серіалі "Будиночок на щастя", зізналася, що зараз в принципі не підтримує з колишньою подругою, актрисою Галиною Безрук (яка раніше теж знімалася в цьому серіалі). Про це артистка розповіла в інтерв'ю порталу "Обозрєватєль".

"Не спілкуюся і не хочу говорити про це. Кожен вибирає свій шлях, вона вибрала ось такий – правильне чи ні, покаже їй час. І якщо захоче, коли-небудь розповість про це", – емоційно реагує Біблів.

Дещо раніше актриса публічно заявляла, що Безрук не може виїхати з країни-агресора Росії з сімейних причин.

відео дня

"Вона одружена з російським актором, з яким виховує маленьку дочку. Ми щодня на зв'язку. Я не маю морального права про це говорити Галя – абсолютно наша Українка, і вона шукає можливості. Ну, знову - таки я не маю права говорити. Ми в хороших відносинах і Галя - українка до мозку кісток. У неї тут родичі. Ситуація непроста. Знаєте, до багатьох там можуть прийти додому фізичні особи і погрожувати, наприклад, тим, що заберуть дитину. Це якраз його ситуація", - сказав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що молодша дочка Ольги Сумської Анна Борисюк поділилася своїми переживаннями про Паперну, з якою до війни та її втечі до Москви була дуже близька.

Також мовчання порушив Російський зять Ольги Сумської, актор Володимир Яглич. Як і Паперна, він дуже довго ховав голову в пісок, і намагався дотримуватися позиції про "артистів поза політикою".

Інші новини про Ольгу Сумську:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти