StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Бєдняков вказав на різницю між українцями і росіянами

13 серпня 2022, 16:39
Ведучий наочно показав, наскільки українці переросли росіян.
Андрій Бєдняков
Андрій Бєдняков / instagram.com/biedniakov

Український ведучий Андрій Бєдняков розповів, чим Україна відрізняється від Росії. Для цього він навів приклад життя на Брайтон-Біч, в Нью-Йорку.

Як написав селебріті на своїй сторінці в Instagram, люди переїхали дуже давно, але живуть ще в тій країні, з якої переїхали. Все ті ж вивіски на магазинах, смажені пиріжки на вулицях, Олів'є в супермаркетах, ті ж "дублянки" і шуби. Афіші Кашпіровського на будівлі театру. Ті ж зачіски.

"На Брайтон-Біч я знімав 2 рази. І весь час мене не залишала одна думка: чому не спробувати асиміляцію? Культурна асиміляція. Інакше навіщо ви переїжджали? - задається питанням він.

відео дня

читайте такожАндрій Бєдняков висловився про колег з Орла і Решки-хто засмутив найбільше

Бідняків також наводить відповідь однієї жінки, яка на питання про асиміляцію запитала "навіщо". Ця країна (США-авт.) адже на два кроки попереду.

"Я розумію, коли люди їдуть за чимось новим, за можливостями. Мовляв більше варіантів для роботи і т.п. Але ж про яку роботу і можливості може йти мова, якщо багато хто з них і до цього дня не знають англійської, а пройшло вже більше 45 років, Карл. Більш того, деякі навіть не хочуть її вчити! "А навіщо" - так мені там відповіла на це питання та сама жінка. Краще жити як і раніше", - розповідає Бідняков.

У той же час, він додає, що незважаючи на те, що українцям намагаються нав'язати цей зжив себе спосіб життя, вони не хочуть жити як раніше.

"Країна, яка зараз напала на Україну (це Росія, якщо хто забув) так само хоче, щоб всі продовжували говорити однією мовою. Щоб люди не любили свою нинішню країну більше ніж минулу. А ті, хто " культурно асимілювався" - нацисти! Щоб всі знову ходили з одними стравами, їли смажені пиріжки на вулиці і розраховувалися за них однією валютою. "Один народ" ж. Але, на жаль, влада Росії ніяк не може зрозуміти, що країна, яку вона хоче відтворити, вже давно в минулому, а та країна, куди свого часу виїхали емігранти, чомусь як і раніше на два кроки попереду",-вказує телеведучий.

Нагадаємо, раніше мандрівник Андрій Бєдняков показав раритетне фото, якого більшість людей, як правило, соромитися.

Йдеться про знімок на паспорт. Раніше цей документ отримували в 16 років, тому перше фото часто виходить з відтінком юнацького максималізму.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти