Баста оголосив себе українцем

30 листопада 2020, 18:38
Російський співак Баста, який отримав статус "загрози нацбезпеці України", заявив, що він українець.
Баста
Баста / Instagram

Знаменитий артист баста дав інтерв'ю для програми Ксенії Собчак, яке вийшло на її "ютубі".

Російський репер підняв тему захоплення Росією українських територій, висловившись щодо заборони на в'їзд в Україну. Повне відео інтерв'ю доступно на ютуб-каналі Ксенії Собчак.

"Я українець. Моя бабуся з Києва, мій дідусь з Кривого Рогу, моя мама українка. Я наполовину українець. І я дбайливо ставлюся до України і до Росії. Я вважаю, що необдумані висловлювання, модні або немодні, підкидають дров в цю піч",– розповів баста.

відео дня

Репер Баста заявив, що для нього питання "русского мира" - дуже складне питання, і він відмовився висловити свою думку з приводу Криму, "ДНР", і "ЛНР".

Під "модними або немодними" висловлюваннями репер має на увазі чітку громадянську позицію щодо того, кому належить анексований Росією Крим. Натомість він порівняв ситуацію з анексією Криму та війною на Сході України з "Нагірним Карабахом".

"Висловлювання на цю тему розпалюють те, що мені зовсім не подобається між Україною і Росією", – зазначив Баста.

Війну на Донбасі артист вважає "величезною трагедією для людей з обох сторін". Тим не менш, продовжує висловлювати принизливе "на Украине" навіть під час інтерв'ю.

У 2017 році його внесли до списку осіб, які загрожують національній безпеці. Причиною стало те, що музикант незаконно приїжджав в окупований Російською Федерацією Крим. Заборону зняли 16 вересня 2020 року через закінчення терміну обмежувальних заходів. Сам Баста розповідає, що він подавав до суду і намагався судитися через внесення його в список заборонених артистів.

Як раніше повідомляв Главред, Кирилу Гребенщикову заборонили в'їзд в Україну.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти