Кіно - Антитіла зняли новий кліп з вогнеметами в стилі стімпанк

17 липня 2020, 11:27оновлено 17 липня 2020, 12:04
Українська група Антитіла влаштувала грандіозну прем'єру нового кліпу Кіно, який знімався в українській пустелі.
Антитіла Кіно
Антитіла Кіно - слова нової пісні / Прес-служба

Група Антитіла представила новий кліп - Кіно з майбутнього альбому. Для нової платівки вже створено шість пісень, частина з яких буде презентована в 2020 році окремими синглами.

Антитіла перші в Україні зняли масштабне міні-кіно в стилі Стімпанк для музичного кліпу. Для створення кліпу було придумано близько сотні костюмів, побудована з нуля багатотонна циркова декорація в пустелі, а фронтмен Тарас Тополя пережив відразу 2 кардинальних перевтілення.

Багато хто задається питанням, у чому сенс кліпу Кіно гурту Антитіла. В основі історія, що повторюється з покоління в покоління тисячоліттями. Весь спектр людських емоцій від милосердя до ненависті, від зради до самопожертви, від добра до зла, від захоплення до презирства - все як у житті. Слід зазначити, що відеоробота наповнена метафорами, алегоріями і символами, які завжди притаманні творчості Антитіл.

Зйомки кліпу Кіно проходили п'ять днів у сорокаградусну спеку в пустелі Олешківські піски у Херсонській області - єдиному такого типу національному парку Європи.

Антитіла Кіно
Антитіла Кіно / Прес-служба

Тарасу Тополі довелося вчитися жонглювати насправді, а для цього Антитіла співпрацювали зі справжніми фахівцями цієї справи.

"У мене не вистачає слів, щоб повною мірою віддячити всім, хто знявся в цьому відео. Це був маленький подвиг кожного учасника. З 72 сцен за планом був знятий 71 тільки за 1 день. Особливо відзначу акторів другого плану: Мікаел Авоян, Сергій Труш, Олександр Юдін, Наталя Андрєєва і акторів масових сцен, серед яких було багато наших друзів і справжніх українських стімпанкерів, людей старшого віку та дітей, які з'їхалися зі всієї країни", - розповів Тарас Тополя.

Антитіла Кіно
Антитіла Кіно / Прес-служба

Він пояснив, що зйомки кліпу проходили навіть вночі - кадри з них показані у фіналі кліпу.

"Добу, з другої ночі до трьох ночі наступного дня, коли не спимо майже перед цим, ми провели в пустелі, під жарким сонцем. Ніхто не здався, всі пройшли шлях від першої секунди до фіналу, у багатьох це був перший досвід зйомок, але виклалися на всі сто відсотків. В обідній перерві люди засинали прямо під сонцем, і через півгодини сну продовжували зйомки, не показуючи й крапельки втоми. В такі моменти відчуваєш любов людей і ще більшу відповідальність за те, куди ти їх ведеш.Приємно було працювати з командою Magic Five. Вони показували настільки реалістичні і круті фокуси,що відволікали всю групу від знімального процесу", - поділився враженнями Тарас Тополя.

Антитіла Кіно
Антитіла Кіно / Прес-служба

Режисером відеокліпу Кіно виступив Сергій Вусик, з підтримкою та порадами Ростислава Васильєва та Олексія Веренчика. Оператор - Шатохін Антон. Продюсування зйомок Антитіла зробили, як завжди, колективно. Автори ідеї та підбір акторів: Тарас Тополя і Сергій Вусик. Музика та аранжування - Максим Сиволап. Слова пісні Кіно - Тарас Тополя.

Кіно Антитіла - ютуб дивитися онлайн новий кліп:

Антитіла Кіно - текст і слова пісні

Кіно.

Це все якесь кіно, давно,

На нас хтось тестить новий світ, ще раз.

Я пас.

Я бачу дежавю в кімнаті на краю,

Будіть мене, мабуть я сплю.

Мама! На лице бандана,

Ми ж не Далай-лама,

Один раз живем.

Мама! Чілим-чілим, мама.

Все буде нормально,

Все переживем.

В куток.

Браваду у куток, кураж погас.

На паузі мій персонаж.

Хто ми?

І в чому тут резон?

Як відповідь знайдем,

То все переживем разом.

Просто маленькі люди,

Просто такий сюжет.

Кіно - це перша композиція після виходу альбому Hello в підтримку якого триває тур по містах України. У зв'язку з карантином він був припинений і днями Антитіла оголосять нові дати концертів. Але перший послекарантинний концерт відбудеться вже 9 серпня в Одесі на Морвокзалі, де можна буде почути нову пісню наживо.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти