StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Андрію Данилку - 50: топ-7 несподіваних та маловідомих фактів про артиста

2 жовтня 2023, 11:59
Коли "народилася" Сердючка, позашлюбні діти та рідкісні таланти - на ювілей Андрія Данилка розкриваємо секрети його біографії.
Андрій Данилко, Інна Білоконь
Андрію Данилку виповнилося 50 років / колаж: Главред, фото: facebook.com/VerkaSerduchka.Official

2 жовтня 50 років тому на світ з'явився унікальний український артист, який вже не одне десятиліття дарує позитив, гарний настрій, заряд оптимізму і бадьорості слухачам по всьому світу - Андрій Данилко (Вєрка Сердючка).

Через круглу цифру ювіляр абсолютно не засмучується: "Для мене всі ці паспортні цифри не мають жодного значення. Важливі лише внутрішні відчуття, а в душі я й досі почуваюся студентом. Любимо з Інною подуркувати та покепкувати одне з одного. І після 50-ти нічого не зміниться. У мене купа справ і планів, творчих і не тільки, тому паритися через вік у мене немає часу".

З очевидних причин гучну вечірку в свій важливий день "Сердючка" влаштовувати не планує - буде затишне свято в колі найближчих для Данилко людей. Однак святкове бажання він неодмінно загадає: щоб закінчилася війна, і всі українці нарешті повернулися додому.

відео дня

У цей особливий ювілей для Данилка Главред пропонує дізнатися цікаві факти про артиста.

1. Тяга до мистецтва у Андрія з'явилася ще в шкільні роки. Майбутній артист прекрасно малював, і використовував свій талант в шкільних плакатах і стінгазетах. Також брав участь у КВН.

2. Проте артистичного потенціалу у ВУЗах у Данилка після школи не розгледіли. Він навчався на касира-продавця, але продовжував мріяти про сцену - в 1991 році з'явилися його перші мініатюри "Провідниця" і "Їдальня".

Вєрка Сердючка
Андрію Данилку виповнилося 50 років / facebook.com/VerkaSerduchka.Official

3. Щоб бути ближче до світу шоу-бізнесу Андрій працював позаштатним кореспондентом у газеті "Комсомолець Полтавщини" (брав інтерв'ю у знаменитостей), а також збирав і здавав пляшки, щоб заробити гроші на виступи на різних фестивалях.

4. Вєрка Сердючка, сценічний образ, який у житті Андрія Данилка зіграв ключову роль, також цього року відзначила ювілей - її "Днем народження" вважається 1 квітня 1993 року. До слова, прізвище своє епатажна дама отримала завдяки Ганні Сердюк - однокласниці артиста, яку він обіцяв прославити.

5. І хоч сценічне альтер-его артиста - дама вельми товариська і велелюбна, сам Данилко все ще самотній. Йому приписували романи з його партнерками по сцені Радмілою Щеголевою (Геля з "СВ-шоу") та Інною Білоконь (мама Вєрки).

Андрій Данилко, Інна Білоконь
Андрію Данилку виповнилося 50 років / facebook.com/VerkaSerduchka.Official

6. Через те, що артист все ще неодружений та не коментує своє особисте життя, йому часто приписують нетрадиційну орієнтацію. Андрій Данилко ці чутки заперечує: він дуже любить жінок, але не зустрів свою "єдину". Втім зараз артист дивиться на свою самотність філософськи.

7. Про артиста також ходять плітки, що у нього є двоє позашлюбних синів - Іван і Михайло. Артист не раз відзначав, що хотів би мати сім'ю і дітей, але "за правилами" - з весіллям, спільним проживанням та ін. Тому чутки про його спадкоємців на даний момент - просто чутки.

Андрій Данилко, Інна Білоконь
Андрію Данилку виповнилося 50 років / facebook.com/VerkaSerduchka.Official

Раніше Вєрка Сердючка міцним слівцем послала пропагандистів і показала, що ховає під спідницею - на відео потрапили кадри, як Данилко і Білоконь готуються до виступу.

Також Андрій Данилко відверто висловився про долю Галкіна, якого в країні-окупанті визнали іноземним агентом за критику війни в Україні та кремлівського режиму.

Інші новини про Андрія Данилка:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти