Дружина Джеджули з лікарні звинуватила чоловіка в насильстві

30 грудня 2020, 21:15
Модель Юлія Леус після того, як потрапила в лікарню, заявила, що не хоче повертатися до чоловіка.
Юлія Леус
Юлія Джеджула / Instagram

Вагітна Юлія Джеджула, яка нещодавно лягла на збереження до лікарні, заявила, що винуватець її нездужання - чоловік, і що вона роздумує про розлучення.

Жінка, яка перебуває на останніх місяцях вагітності розповіла, що її госпіталізували через Андрія Джеджулу. Коли Джеджула вийшла в прямий ефір, то розповіла подробиці пише ТСН.

Юлія під час трансляції заявила, що її чоловік змінився, перестав турбуватися про неї і навіть дозволяв собі підняти на неї руку. Крім того, він нібито не цікавився її станом після госпіталізації.

відео дня

Гроші на лікарню їй перевела старша дочка а провідати її приходили друзі.

Юлія Леус
Юлія Джеджула / instagram.com/yla__yla/

У сторіз вона заявила, що стан стабілізувався, і на Новий рік її навіть можуть відпустити додому. Однак до чоловіка вона повертатися не хоче.

Також Юлія Джеджула задумалася про розлучення, і не хоче відзначати чоловіка батьком у свідоцтві про народження пише Радіо Люкс.

"Ну яку сім'ю зберігати? Чекати, поки він нагуляється в 45 років? Чекати з моря погоди? Я одну дитину сама підняла на ноги і другу підніму. Нічого страшного. Звичайно ж, я не бачила, який він. Була сліпа. Тільки зараз, під час вагітності, у мене відкрилися очі", - заявила вона в прямому ефірі.

У свою чергу, шоумен Андрій Джеджула відразу після госпіталізації дружин також вийшов у прямий ефір. Всі слова дружини Джеджула назвав брехнею і зазначив, що підтримує Юлю як може. Крім того, в сторіз він показав, що займається ремонтом, поки дружина в лікарні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти