Дружина українського телеведучого потрапила в лікарню і звинувачує чоловіка

29 грудня 2020, 19:28оновлено 29 грудня 2020, 23:42
Дружина Андрія Джеджули модель Юлія Леус повідомила, що потрапила в лікарню і мало не втратила дитину.
Юлія Леус
Юлія Леус / instagram.com/yla__yla

Дружина Андрія Джеджули лягла на збереження, і публічно звинуватила свого чоловіка в тому, що він спровокував її погане самопочуття. Про це дівчина написала на своїй сторінці в інстаграм та у сторіз.

У понеділок, 28 грудня, модель показала фото з лікарняної палати, де вона лежить під крапельницями. Зірка повідомила про те, що через сильний стрес її самопочуття погіршилося, і тому вона може втратити дитину.

Вже сьогодні, 29 грудня, Юлія Леус оприлюднила повідомлення, в якому подякувала шанувальникам за підтримку. Також вона написала, що рада, що може не тримати в собі образу.

відео дня

"Хочу подякувати всім вам. Ви неймовірні, скільки в світі добрих і справедливих людей, я напевно відвикла від цього. Дякую величезне, за вашу найпотужнішу підтримку, мені її не вистачало останніх 7 місяців і я рада що змогла поділитися і не тримати в собі цю образу...",- каже дівчина.

Вона заінтригувала подробицями про те, чому потрапила на збереження.

Юлія Леус
Юлія Леус / Instagram

"Запитували Мене, він Діва, мстити буде? Звичайно буде, як і всім іншим завжди мстився, обливав брудом, а я дурочка теж спочатку вірила, мені все одно, нехай поливає і потоне в своїй брехні!!! Для мене зараз найголовніше, здоров'я мого малятка, яке він вчора підубив, про себе мовчу! Я з вчора ще не спала, намагалася, але не змогла, а з 6 ранку вже пішли всі аналізи і тільки ось знову поклали під крапельницю!!! Показники поки не дуже, болі не пройшли, але сказали що можна це виправити. Малятко важить вже 2100, і я побачила вже її обличчя. Можу сьогодні знову вийти в ефір або поговоримо тут, як хочете?",- написала вона.

Дівчина в сторіз показала, як їй в лікарні, де вона лежить, і що до неї ходять подруги провідати.

Юлія Леус

Андрій Джеджула поки нічого не відповів. Але зазначив, що проведе Instagram-ефір, де відповість на питання підписників.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти