StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Анатолій Анатоліч зізнався, скільки витрачає грошей на місяць на сім'ю

9 квітня 2023, 15:56
Відомий шоумен Анатолій Анатоліч розповів про свої фінансові втрати під час війни і про те, скільки грошей йому коштує забезпечити сім'ю.
Анатоліч, діти
Анатолій Анатоліч / Колаж фото УНІАН та Instagram

Відомий український шоумен, блогер, світський лев Анатолій Анатоліч розповів, що з початком гарячої фази україно-російської війни помітно втратив в доходах.

"Багато хто, хто думає, що я заздалегідь собі спланував виїзд за кордон, адже у мене троє дітей, але, я думаю, всі розуміють, що троє дітей — це фантастично дорого. Це не втричі, а вп'ятеро дорожче. Я позбувся всіх заробітків, всіх великих контрактів. Щось відбувається, рухається, але набагато менше, ніж було до війни. У мене немає роботи на телебаченні і, хоча я отримував білу зарплату, яку не можна назвати фантастичною, але мені подобалася моя робота. Через це я дуже переживаю, боюся, а тому не розслабляюся. Зараз я виходжу десь в нуль. Є якісь інтеграції, але якщо порівнювати з 2021 — це десь 20% від того, що я заробляв раніше. Фінансово я багато втратив. Мені непросто, але я до цього спокійно ставлюся. Мені вистачає, щоб діти ходили в хорошу школу, їли нормальну їжу і щоб я міг їх возити", — говорить він.

За словами Анатоліча, загалом вони з дружиною витрачають на утримання дітей трохи більше 100 тисяч гривень на місяць.

"Це наш хитрий план - зараз ми платимо, щоб потім вони з Болонським дипломом могли безкоштовно вчитися, наприклад, в Парижі. Це інвестиція. Так як у нас троє дітей, то в місяць ми витрачаємо більше 100 тисяч гривень. Велика частка цих грошей йде на школу, проїзд, їжу, підгузники. Зараз все дуже дороге. Хтось скаже: "нічого собі!". Це без подорожей - зараз ніхто не хоче подорожувати, діти відмовляються кудись їхати, хочуть бути вдома. Це кайф. До речі, ти знаєш, скільки коштує прогодувати 60-кілограмову собаку? Це дешевше, ніж дитина, але у мене є дві собаки та кішка. Тільки на собак йде 10 тисяч гривень мінімум", - підсумував шоумен.

Новини шоу-бізнесу:

Нагадаємо, раніше співачка і телеведуча Регіна Тодоренко (уродженка Одеси) в черговий раз збентежила громадськість вчинком ‒ крім того, що вона продовжує мовчати про війну, яку Росія розв'язала проти України.

2 вересня Тодоренко вийшла на червону доріжку Московського кінофестивалю (який курирує скандально відомий російський режисер-путініст Микита Міхалков). Мовчунню швидко і гнівно засудили українські знаменитості. В першу чергу ‒ шоумен Анатолій Анатоліч і співачка Даша Астаф'єва.

До того українська модель, ведуча та волонтерка Катя Осадча розповіла, хто порадив Ані Лорак мовчати про війну в Україні заради збереження кар'єри в РФ.

Вас можуть зацікавити такі новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти