StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Анаконда виповзла": "засохла" Волочкова злякала анорексичним виглядом

26 жовтня 2023, 15:32
9751
Нездорова дієта або невдалий фотошоп перетворили Волочкову в примару в безглуздому костюмі.
Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова похвалилася екстремальним схудненням / колаж: Главред, фото: instagram.com/volochkova_art

Балерина-путіністка Анастасія Волочкова продовжує епатувати публіку неоднозначними вбраннями та дивним зовнішнім виглядом. Цього разу вона вирішила похвалитися стрункою фігурою, яка, втім, замість очікуваних зітхань захоплення, викликала у підписників танцівниці подив або навіть страх за її здоров'я.

На своїй сторінці в Instagram Волочкова показала фото в повний зріст, на якому вона одягнена в чорно-білий кетсьют з принтом "під пітона". У такому вигляді ноги Анастасії стали нереалістично довгими і тонкими, і в цілому вона виглядала хворобливо худою. Балерина зізналася, що її дієта зараз складається з двох варених яєць в день, і то вона часом забуває про їжу.

"Я вже з моїми репетиціями так пострункішала, що у мене вже не статура, а її відсутність. Багато навантаження. А їжа - два варених яйця. Тепер одне вранці і одне ввечері, якщо не забуваю поїсти. Але я одержима моєю одержимістю (назва шоу Волочкової - прим. редактора)!" - поділилася танцівниця.

відео дня

У коментарях слова балерини піддають сумнівам: при інтенсивних фізичних навантаженнях така кількість їжі критично мала для нормального функціонування організму.

Також багато хто звернув увагу, що колона, на тлі якої позує Волочкова, підозріло покосилася, і припустили, що танцівниця захопилася не схудненням і роботою над новим шоу, а невдалою ретушшю фото.

Ті ж, хто сприйняв слова Анастасії всерйоз, висловили своє занепокоєння про її стан - худоба, якій танцівниця так радіє, не виглядає дуже здоровою.

Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова похвалилася екстремальним схудненням / instagram.com/volochkova_art

Раніше Волочкову підняли на сміх через новий образ - наряд для світського заходу був продуманий до деталей, проте любов балерини до випивки і фотошопу дизайнери врахувати не змогли.

Також Анастасія Волочкова сходила на побачення для трьох з двома молодими чоловіками, яке закінчилося фірмовим шпагатом балерини за участю кавалерів.

Інші новини про Анастасію Волочкову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти