StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Алхім танцювала та шкірилася під російську пісню на алеї загиблих героїв у Хмельницькому

25 січня 2024, 13:09оновлено 25 січня, 20:41
Відома українська блогерка Анна Алхім, яка продовжує "принципово" розмовляти російською та слухати російську музику, потрапила знову в скандал.
Алхім, Росія
Анна Алхім вкотре вже показує, як їй подобається російська культура / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com

Скандальна українська блогерка Анна Алхім, яка продовжує "принципово" вести свої сторінки в соцмережах і демонстративно слухати пісні з країни-агресора, вкотре влаштувала вкрай цинічну витівку. Вона записала відеоролик для Instagram, у якому вона кривила обличчя в усмішці під російський трек на Алеї загиблих героїв у Хмельницькому.

На тлі портретів воїнів, які віддали своє життя в боротьбі проти російських окупантів, блогерка натуральним чином реготала і пританцьовувала під снігом, а потім увімкнула за кадром російську.

У відповідь на критику і обурення українців, Алхім не придумала нічого кращого, ніж ще сильніше їх розлютити.

відео дня

"Це відео не про загиблих. Я не дивилася на всі боки, коли його знімала, я вперше тут. Ви, звичайно, можете думати, як вам дозволяє ваше мислення", - гордовито сказала вона.

Алхім, Росія

Українці, тим не менш, у коментарях під відео продовжили висловлювати своє обурення і писати про те, що Алхім знайшла "не найкраще місце, щоб покрасуватися", а її дії ображають сім'ї полеглих героїв і пам'ять про них.

Сама ж блогерка, звісно, не побачила у своєму вчинку нічого поганого.

"І як це я їх образила?" - вирішила, мабуть, прикинутися дрантям Алхім.

Скандали блогерки Алхім

У квітні 2021 року Анну Алхім внесли в базу "Миротворець" через те, що вона заперечувала російську агресію і брала участь в актах гуманітарної агресії Росії проти України. Після 24 лютого блогерка, яка називала Путіна "красунчиком", перевзулася, за що знову зазнала критики з боку фоловерів.

Пізніше вона жорстко відреагувала на хейт через сторіс про лікарню Дніпра та назвала українців "тупорилим стадом". У соцмережах ракетний удар по лікарні в Дніпрі пов'язали з недавнім її постом в Instagram.

Пізніше співачка Анна Трінчер влаштувала скандал і накинулася на Алхім за те, що блогерка слухає російських виконавців. Алхім, яку звинувачували в наведенні російських ракет на лікарню заявила, що вона не бачить проблеми в російських виконавцях та їхніх піснях.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти