StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Стало відомо, де знаходиться Надя Мейхер - блогер-пліткар розкрив секрет

7 серпня 2023, 17:29
Колишня ВіаГра не особливо поширюється про своє життя під час війни. За неї це зробили її соцмережі.
Надя Мейхер
Надя Мейхер знайшлася в РФ - блогер надав докази / колаж: Главред, фото: instagram.com/meiherbymeiher

Українська співачка, дизайнер і колишня учасниця гурту ВіаГра Надя Мейхер часто зникає з інформаційного простору. На початку повномасштабної війни в Україні вона в мережі перейшла на українську мову, і спершу навіть розповідала про благодійні ініціативи різних організацій та звірства окупантів.

Зараз цей контент зник з її сторінок, а місцезнаходження самої Мейхер - невідоме. Раніше згадувалося, що вона виїхала до Німеччини, потім - Італії.

Зараз український блогер-пліткар Богдан Беспалов заявив, що артистка перебралася в рф або зовсім недавно відвідувала країну-окупанта, звідки родом її чоловік бізнесмен Михайло Уржумцев. З'ясував він це за допомогою кнопки "Інформація про акаунт" на особистій сторінці Мейхер в Instagram.

відео дня

Ця публічна інформація показує, де знаходиться або знаходився недавно власник сторінки. При перевірці особистого аккаунта Наді, а також її онлайн-магазину дизайнерського одягу, в графі "Місце розташування аккаунта" значиться російська федерація.

Стало відомо, де знаходиться Надя Мейхер - блогер-пліткар розкрив секрет
Надя Мейхер знайшлася в РФ - блогер надав докази / колаж: Главред, фото: instagram.com/nadyameiher, instagram.com/meiherbymeiher

Раніше в мережі з'явилося відео, на якому Сердючка міцним слівцем послала пропагандистів - Вєрка спростувала чутки, які про неї розпускають, та показала, що приховує під фірмовою спідницею.

Також українська співачка ONUKA показала чарівні фото з новонародженою донькою, появу якої артистка ретельно приховувала від шанувальників та преси.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти