StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Олеся Бацман показала найперше романтичне фото з Гордоном з особистого архіву

15 лютого 2024, 01:20
День святого Валентина налаштував журналістку на ніжно-ностальгічний лад.
Олеся Бацман, Дмитро Гордон
Олеся Бацман привітала Дмитра Гордона з Днем святого Валентина особистим фото / колаж: Главред, фото: instagram.com/alesiabatsman

Українська журналістка і ведуча Олеся Бацман неодноразово зізнавалася, що у своєму чоловікові вона спершу оцінила начальника і професіонала, потім - друга, і лише після цього подивилася на Дмитра Гордона, як на мужчину. І нітрохи не пошкодувала.

І навіть через багато років парі журналістів вдалося зберегти у стосунках трепетну романтику, яку вони не бояться демонструвати на публіці. Так з Днем усіх закоханих Бацман привітала Гордона дуже особистим і знаковим фото з їхнього спільного архіву.

Вона показала у своєму блозі в Instagram знімок, яким вони буквально оголосили всьому світу, що тепер вони разом. Цей кадр, за словами Бацман, став першим, опублікованим нею і Гордоном, як парою. Відтоді її почуття до чоловіка анітрохи не ослабли.

відео дня

"Помню це фото… Це перше наше спільне фото, яке ми опублікували у соцмережах. Тбілісі, вечір, більше 12 років тому, день народження нашого друга.Година летить, кохаю до місяця і назад! Всім кохання, друзі", - пише Олеся Бацман.

Олеся Бацман, Дмитро Гордон
Олеся Бацман привітала Дмитра Гордона з Днем святого Валентина особистим фото / instagram.com/alesiabatsman

Раніше стало відомо, що зірка серіалу "Школа", 24-річна акторка Ірина Кудашова, закрутила роман з чоловіком, який старший за неї на 10 років, і розповіла, як познайомилася з новим бойфрендом.

Також зірка "Кіборгів", відомий актор В'ячеслав Довженко, вперше після розлучення розповів про новий роман. Артист розкрив подробиці особистого життя з обраницею.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти