StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Відомий російський співак Олександр Малінін готовий іти воювати проти України

6 березня 2024, 11:21оновлено 6 березня, 14:12
Малінін зробив заяву, що готовий іти воювати на боці окупантів після заклику депутатів терористичної РФ "скасувати" співака.
Олександр Малінін
Олександр Малінін зібрався йти воювати проти України / колаж: Главред, фото: instagram.com/alexandr_malinin/

Російський співак-путініст Олександр Малінін, який має звання народного артиста України, потрапив у гучний скандал: його звинуватили в антипатріотизмі, еміграції та відсутності чіткої позиції з приводу кривавої війни, яку Росія розв'язала в Україні.

У січні 2024 року депутат міськдуми Саратова Роман Грибов заявив, що Малініна потрібно "відмінити" через те, що артист живе в Німеччині, а концерти продовжує давати в РФ і мовчить про т.з. "СВО". А ще Малініну дорікали в тому, що він виконував "Червону калину".

Відомий російський співак Олександр Малінін готовий іти воювати проти України
Рекомендуємо:

відео дня

Після цього співак висловив свою позицію і підтримав терористичний режим диктатора Путіна:

"Останнім часом у мережі з'явилося дуже багато неправдивої, дискредитуючої мене інформації. Я росіянин. Громадянин Російської Федерації і Народний артист Росії", - написав у своїх соцмережах Малінін.

"Проживаю постійно в Росії, в Москві. Їжджу на гастролі з концертами, часто буваю за кордоном. Те, що я постійно проживаю за кордоном - це брехня! Я ніколи не міняв свою Батьківщину на закордон, тому й не міг спеціально звідкись повернутися заради концертів у Росію. Я і так тут живу, працюю і оплачую податки", - додав путініст.

Тільки ось соцмережі Малініна рясніють фотографіями з відпочинку в Європі, а не з країни на болотах Росії.

А ще він заявив, що з 2014 року жодного разу не виконував пісню "Червона калина" і що готовий іти воювати на боці окупантів:

"Я в армії служив, присягу складав і вірний їй досі. Якщо потрібно буде йти Батьківщину захищати, я готовий", - підсумував Малінін.

Хто такий Олександр Малінін

Олександр Миколайович Малінін - радянський і російський естрадний співак, композитор, актор, викладач академічного вокалу. Народний артист Російської Федерації (1997), Народний артист України (2004). Лауреат Премії МВС Росії (1998) і Ленінського комсомолу (1991).
Підтримав терористичне вторгнення Росії в Україну.

Нагадаємо, дружина Олександра Малініна заборонила синові спілкуватися з рідним батьком.

Додамо, 2017 року російський співак Олександр Малінін у Києві виконав українські пісні, а в його репертуарі є 2 альбоми українською мовою.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти