StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Актори серіалу "Моя улюблена Страшко" прокоментували чутки про свій роман

29 вересня 2021, 14:19оновлено 1 жовтня 2021, 12:03
Ірина Поплавська та Олександр Соколов завітали до студії "Сніданку з 1+1".
Актори серіалу

​Навколо україномовної драмедії "Моя улюблена Страшко", яка виходить на телеканалі 1+1 з понеділка по четвер о 20:45, не вщухають обговорення у мережі. Користувачі соціальних мереж припускають, що між виконавцями головних ролей Іриною Поплавською (роль Насті Глушко) та Олександром Соколовим (роль Макса Бондаренка) є почуття і поза знімальним майданчиком.

Сьогодні актори прийшли у студію "Сніданку з 1+1", де розповіли, як почуваються по завершенню зйомок та відповіли на провокаційне запитання ведучих Нелі Шовкопляс та Руслана Сенічкіна – чи є між ними романтичні стосунки у реальному житті.

Актори серіалу

​Пара обмінялася поглядами та Іра ще більше заінтригувала глядачів, відповівши:

"Я можу лише сказати, що щастя любить тишу".

Актори серіалу

​Також актори зізналися, що до кінця ще не усвідомили те, що зйомки серіалу завершилися.

"Зараз відчувається певна інерція. Коли ти вісім місяців проводиш на знімальному майданчику, постійно зібраний, готовий до роботи, а потім ритм змінюється, і потрібен час, щоб звикнути та адаптуватися до нового графіку", - прокоментував Олександр Соколов.

Актори серіалу

​Також актор на підтримку флешмобу #красивасерцем відверто розповів, що у школі терпів цькування однокласників.

"Довгий час я приходив в школу, і в мене однокласники відбирали бутерброди, які мама зібрала з собою. Це вже стало певною традицією – кожного ранку відкривав портфель та віддавав їжу. Звичайно, були і інші ситуації", - поділився Олександр.

Нагадаємо, в україномовному серіалі "Моя улюблена Страшко" розповідається історія внутрішньої трансформації сором’язливої розумниці Насті Глушко. Також підіймаються теми булінгу, мобінгу, харасменту, сексизму, об’єктивації, сприйняття себе.

Актори серіалу

У мережі набирає популярності особистий щоденник героїні ya_ne_strashko, у якому героїня Настя Глушко ділиться власними історіями, переживаннями та особистими проблемами, близькими кожному. А у рамках флешмобу #красивасерцем зірки діляться пережитими історіями булінгу.

Користувачі розповідають свої історії психологічного тиску. Флешмоб проходить за підтримки Громадської правозахисної організації Ла Страда, а практикуючий психолог дає поради, як протидіяти емоційному тиску.

Дивіться нові серії драмеді "Моя улюблена Страшко" з понеділка по четвер о 20:45 на телеканалі 1+1 та на платформі 1+1 video.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти