StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

78-річна Голді Хоун показала дикі танці в купальнику на яхті

23 листопада 2023, 02:35
1765
Вік анітрохи не заважає легендарній акторці веселитися на власному святі від душі.
Голді Хоун
Голді Хоун зараз - 78-річна акторка станцювала в купальнику на свій День народження / колаж: Главред, фото: instagram.com/goldiehawn, imdb.com

Американська оскароносна акторка Голді Хоун днями відсвяткувала своє 78-річчя. Втім, в це віриться насилу - енергії в цій жінці і досі стільки ж, як і в юній стралетці, якою артистка була в 70-их.

На рахунку у Хоун більше 50 ролей переважно в комедійному кіно, і життя своє актриса живе з широкою посмішкою на обличчі. У день її особливого свята її донька, також акторка Кейт Хадсон, присвятила зірковій мамі зворушливий ролик. Він з'явився в її блозі в Instagram.

Відео виявилося колекцією сімейних фотографій та відео з Хоун. Але почалося воно з того, як знаменитість виглядала на свій 78-ий День народження - в чорному купальнику, з яскравою хусткою на голові і різнокольоровою парасолькою в руках іменинниця кокетує на камеру.

відео дня

Пізніше також з'явилися кадри, як в цьому ж вбранні акторка енергійно танцює на яхті.

"Жінка, яка сама по собі свято! З Днем народження найвеселішу, найгарнішу і надихаючу маму. Ми любимо тебе", - підписала відео Кейт Хадсон.

Дивіться відео, присвячене іменинниці Голді Хоун:

Раніше стало відомо, що 37-річний британський актор, модель і музикант Роберт Паттінсон незабаром вперше стане батьком - його кохана, британська співачка і акторка Сьюкі Уотерхаус, підтвердила вагітність.

Також британська співачка Адель розповіла, що вийшла заміж за свого бойфренда, спортивного агента Річа Пола. Такі чутки стали ходити ще на початку року, проте раніше артистка їх не коментувала.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти