StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

76-річна Голді Хоун показала відмінну форму в облягаючому спортивному луці

26 жовтня 2022, 02:02
2959
Рядовий Бенджамін все ще здатна дати фору голлівудським старлеткам.
Голді Хоун
Голді Хоун показала підтягнуте тіло під час тренування / instagram.com/goldiehawn

У листопаді голлівудській акторці Голді Хоун стукне 77 років - солідна цифра для будь-якої людини. А вже для знаменитості і поготів. На щастя Голді не стала однією з адептів хірургічно-косметологічного старіння.

Вона була секс-символом 80-их, знімалася для обкладинки Playboy, отримала Оскар і виростила трьох дітей. Все це Хоун робила з любов'ю до себе і прийняттям свого тіла.

Тому, поки їй все ще юні 76, вона намагається щодня приділяти час своєму фізичному і ментальному здоров'ю. І вона все ще шикарно виглядає в спортивному одязі!

відео дня

На своїй сторінці в Instagram Голді Хоун показала ролик, в якому дала кілька порад про те, як залишатися здоровою, підтягнутою і щасливою: стрибати на батуті, тому що це весело і корисно для кровоносної системи, багато гуляти - простим кроком і задом наперед щоб навантажувати не тільки тіло, але і мозок, і дякувати себе за час, присвячений тільки собі.

Варто відзначити, що якщо сама акторка дотримується названих правил, то вони дійсно працюють - в своєму елегантному віці Хоун виглядає підтягнутою, свіжою і життєрадісною.

Раніше українська співачка, акторка і дизайнерка Надія Мейхер побалувала шанувальників пікантним чином, і випадково засвітила пишні сідниці без трусиків.

Також Злата Мітчелл, 16-річна донька відомої української телеведучої Ольги Фреймут, продовжує епатувати публіку відвертими фотографіями в кричущій міні-спідниці.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти