StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

39-річна учасниця Холостяка-12 розсекретила стать майбутньої дитини

8 січня 2024, 14:32
705
Вікторія Варлей готується до появи первістка, і вже розповіла, хто у неї народиться.
Вікторія Варлей
Вікторія Варлей розкрила стать майбутнього первістка / колаж: Главред, фото: instagram.com/viktoriavarley

Українська акторка і учасниця 12 сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк" Вікторія Варлей нещодавно поділилася з шанувальниками радісною новиною - вона чекає на дитину. Раніше в неї був досвід невдалої вагітності.

На щастя, зараз мама і майбутній малюк почувають себе добре. Варлей з великим задоволенням ділиться вагітними фото в своєму блозі в Instagram.

Крім того акторка розкрила стать дитини - зовсім скоро вона стане мамою дівчинки. Щаслива артистка опублікувала фотографію в мереживному топі і трусиках, вихваляючись круглим животиком.

відео дня

Подруги у всьому підтримують Вікторію. Вони навіть склали про її доньку дотепну приказку:"Тримайте синочків, у Варлей буде дочка".

У коментарях шанувальники відзначають, що здогадувалися, що у артистки з'явиться саме дівчинка, адже жіноча краса і витонченість зірки просто зобов'язана мати продовження.

Вікторія Варлей
Вікторія Варлей розкрила стать майбутнього первістка / instagram.com/viktoriavarley

Раніше нова пасія колишнього чоловіка Ані Лорак, турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу, відповіла на хейт за те, що крутить роман з одруженим. Чоловік може все ще перебувати в офіційному шлюбі зі своєю другою дружиною - візажисткою Лілією Реус.

Також 46-річна українська співачка Камалія показала, як святкує Хрещення Господнє. Артистка в купальнику пірнула в крижану воду в ополонці з головою.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти