StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

36-річна блогерка померла від зупинки серця: що сталося

22 червня 2024, 13:56
2484
Дівчина відпочивала на Мальті, коли раптом у неї сталася зупинка серця.
Популярная блогерша умерла на Мальте
Популярна блогерка померла на Мальті / Колаж Главред, фото Instagram/FARAH EL KADHI

Згідно з численними повідомленнями, Фарах Ель-Каді, популярна туніська блогерка та інфлюенсерка, померла у віці 36 років від підозри на серцевий напад.

За повідомленнями People, вона відпочивала на європейському острові Мальта, коли в понеділок, 17 червня, у неї сталася зупинка серця.

У п'ятницю, 21 червня, представник поліції Мальти підтвердив, що "36-річна туніська жінка була констатована мертвою в лікарні Mater Dei" 17 червня.

відео дня

Представник поліції Мальти також написав, що не може надати жодних додаткових коментарів, оскільки судове розслідування і поліцейське розслідування тривають.

Архітекторка фірми Key Concept, що базується в Тунісі, Фара могла похвалитися 1,1 мільйоном передплатників свого акаунта в Instagram, який був наповнений постами, на яких її зображено в стильних вбраннях.

Її останній пост в Instagram було опубліковано 7 липня. На знімку, який був відзначений як зроблений на Міконосі, Кахді була одягнена в червоно-білу сукню. Підпис свідчив: "Les Purpletes sont bleues... les Roses sont Rouges", що перекладається англійською як "Фіалки сині... троянди червоні".

Новини шоу-бізнесу в Україні та у світі:

Голівудська акторка Шеннен Доерті, яка хворіє багато років на рак, звинуватила свого колишнього чоловіка Курта Ісварієнка в тому, що він навмисно відкладав розлучення, щоб не виплачувати аліменти.

Раніше стало відомо про те, що у своєму будинку в Майамі після тривалої хвороби у віці 88 років помер легендарний голлівудський актор канадського походження Дональд Сазерленд - зірка фільмів "Брудна дюжина", "Військово-польовий госпіталь" і франшизи "Голодні ігри".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти