StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

23-річна зірка серіалу "Школа" виходить заміж

16 серпня 2023, 23:28
Ірина Кудашова тримала в найсуворішому секреті свої стосунки з майбутнім чоловіком.
Ірина Кудашова
Ірина Кудашова побралася з бойфрендом / колаж: Главред, фото: instagram.com/irinaa_kudashova

Українська акторка Ірина Кудашова, яка зіграла роль Ніки в популярному підлітковому серіалі "Школа", про сцену мріяла з дитинства. Тож не дивно, що таке важливе життєве рішення, як заміжжя, їй довелося приймати прямо на знімальному майданчику.

На своїй сторінці в Instagram Ірина повідомила, що виходить заміж. Її загадковий обранець, відносини з яким вона ретельно приховувала, зробив їй пропозицію руки і серця. І акторка сказала "так".

Фото з заручин вона підписала просто: "Ну що ж, приймаю вітання. Нарешті!". У кадрі Кудашова з дуже задоволеним виглядом хвалиться дорогоцінною каблучкою на безіменному пальці.

відео дня

До слова, особистість нареченого акторка тримає в секреті. Її шанувальники вперше побачили обранця Ірини на фотографіях, які були зроблені після їх заручин. Ймовірно, скоро артистка розповість більше про свого майбутнього чоловіка.

Раніше ЗМІ повідомили, що 37-річна акторка Ешлі Олсен народила первістка. Старша з близнюків Олсен стала мамою ще кілька місяців тому, але ретельно це приховувала.

Також Олександр Еллерт заявив, що шкодує про шоу з Ксенією Мішиною. Комік у своєму стенд-апі розповів, що його дратує популярність через участь в "Холостячці".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти