StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

17-річна донька Полякової свою першу пісню українською мовою присвятила лесбійському коханню

18 червня 2022, 23:11
Маша готується до нової музичної глави в своєму житті.
17-річна донька Полякової свою першу пісню українською мовою присвятила лесбійському коханню
Маша Полякова випустить україномовну пісню про лесбійське кохання / instagram.com/mashapolyakova

Старша донька української співачки Олі Полякової, 17-річна блогерка і музикант Маша Полякова анонсувала вихід нової пісні. Раніше вона виступала в якості солістки групи Шви.

В інтерв'ю Зірковому шляху дівчина розповіла, що до війни готувала до випуску альбом, прем'єра якого повинна була відбутися в березні. Тепер, зізнається Маша, її цінності сильно змінилися.

"Мене змінила війна дуже сильно, адже я активно почала вивчати українську мову. Почала українською розмовляти з батьками, друзями", - поділилася вона.

відео дня

У зв'язку з цим вона вирішила перевести свою творчість в нове русло, і випустити пісню українською мовою:Можливо, скоро вийде сніпет. Це не повноцінна пісня, адже мені тут ніде записуватися. У мене є лише маленька переносна студія. Вийде пісня українською мовою. Це буде щось про лесбійське кохання".

Чи буде новий трек висхідної зірки заснований на особистих переживаннях Маші, або ж це - просто данина поваги актуальній темі, залишається загадкою. Відомо, що дівчина має хлопця, вону будують стосунки на відстані.

читайте такожTayanna показала пристрасний поцілунок із загадковим чоловіком

Раніше мама Маші, українська співачка Оля Полякова розповіла, що не може оплатити навчання дочки в елітному вузі - через війну сім'я артистки дуже обмежена в коштах.

Також Полякова-старша поділилася планами про швидке повернення до Києва - вона покине Францію, щоб давати благодійні концерти для постраждалих від російської агресії.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти