Сильно - Monatik зняв новий кліп з кліпмейкером Кеті Перрі

27 лютого 2020, 13:13
Діма Монатік радикально підійшов до створення кліпу на свою нову пісню Сильно, в чому йому допомогла талановита режисерка.
Монатік
Monatik - Сильно дивитися онлайн кліп / Monatik

Monatik представив новий кліп на пісню Сильно, який увійшов в третій сольний альбом "LOVE IT ритм". У новому кліпі артист відправляє глядача у відкритий космос любові, в спроектований ним самим сон, який він щиро бажає відчути кожному.

Подивитися новий кліп Monatik можна на офіційному YouTube виконавця.

Головна героїня відео — відома модель Анна Шуть за сюжетом занурилася в атмосферу майбутнього в своєму сні, здійснивши політ з висоти 30 метрів і для зйомок проходила спеціальну підготовку з акробатами.

"Іноді, коли сильно любиш, здається, що потрапив у сон. Нічого навколо не існує. Лише невагомість і краса, на яку хочеться дивитися вічно. З усіх ракурсів. У будь-який час. Краса не знає кордонів, страхів і кінця. Та, що пробуджує у Вас творця, портрети якої хочеться малювати знову і знову для того, щоб емоції, які Вона дарує, залишилися, застигли назавжди і ніколи не вщухали, а перетворювалися на музику, слова, вірші, пісні", - каже Monatik.

Монатік
Monatik Сильно - новий кліп онлайн / Monatik

У кліпі Monatik співає про сильну любов, в той час, як в голові у героїні кліпу відбуваються психоделічні речі - падіння і польоти, вона потрапляє в нові світи, і перетинає кордони.

Своїм кліпом мультиартист відкриває наступну сторінку кліпографії і творчості Monatikа.

Вихід кліпу артист анонсував арт-тизером, в якому занурив слухачів у світ власної фантазії. У ньому Monatik з'являється у просторі серед п'ятьох овечок, під ледь помітні звуки з треку. На наступний день у мережі з'явилося відео, де було вже чотири вівці. Ще через день — три, поки не з'явився сам кліп.

"Як же чудово навіть прокинувшись, зрозуміти що сон був лише злегка гіперболізований своїми фарбами і відсутністю гравітації — все інше відбувається наяву. Ця робота саме про це відчуття. Падіння вгору. Падіння в космос, ім'я якому Любов. Навіть прокинувшись, нехай життя буде як найкрасивіший, коли спроектований в голові сон. Дарує справжню, людську радість, Дуже красива, щаслива, тому що Ваша... Пробуджує творця... Просякнута любов'ю... наяву", - додав він.

Monatik - Сильно новий кліп дивитися онлайн:

Режисером відеороботи Сильно виступила беззмінний soulmate Monatik Таня Муіньо, яка в цьому році співпрацювала з світовими артистами Кеті Перрі і Rosaila.

Раніше український шоубізнес розколовся через конкурсної пісні Go-A на Євробачення

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти