Уїдлива Собчак облила помиями Шнурова

21 лютого 2020, 13:46
Ксенія Собчак, яка не виграла президентські перегони проти Володимира Путіна, уїдливо прокоментувала рішення Сергія Шнурова йти в політику.
Ксения Собчак
Ксенія Собчак / Instagram

Сергій Шнуров колись досхочу насміявся з Ксенії Собчак за її похід у політику, і тепер отримав гідну відповідь від дружини геніального продюсера Костянтина Богомолова за те, що сам вирішив піти в політику.

Ксенія Собчак у своєму телеграм-каналі Кровавая Бариня написала уїдливо-знущальний пост про те, як у Шнурова змінилися пріоритети.

"А скільки було глузувань від Сергія Шнурова з приводу моїх політичних амбіцій? А скринька виявляється відкривався просто - виявляється Сергій сам дуже хотів!!! Чому вона, а не я? Ось і вся мотивація насмішок і "їдких" рядків. Зате тепер Сергій може стати цілим кандидатом в ... депутати від партії Росту... ну що тут скажеш? Все виявилося так банально... а я у Сергія завжди цінувала саме оригінальність. Удачі молодому політику!)))", - написала Собчак.

відео дня
Уїдлива Собчак облила помиями Шнурова

Все про те, що Шнуров був одним із самих їдких коментаторів рішення Собчак йти на вибори, а тепер несподівано пройшов в партію Росту, яка обіцяє йому місце №1 у списках.

Сам Шнурів вже отримав свою частку критики, і поспілкувався з подписчками в Instaram.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти