StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

1+1 media та співак MONATIK здійснили мрію хлопця, тато та дідусь якого загинули під час окупації Маріуполя

21 травня 2024, 15:43
89
У межах благодійного проєкту "Здійсни мрію" команда 1+1 media продовжує втілювати бажання дітей, дитинство яких відібрала велика війна.
Монатик, Мальчик
MONATIK та Андрій Дегтярьов / 1+1 Мedia

Цього разу команда долучилася до здійснення мрії підопічного благодійного фонду "Діти Героїв" — 14-річного Андрія Дегтярьова, тато та дідусь якого загинули під час обстрілу тимчасово окупованого Маріуполя.

Завдяки благодійному проєкту хлопцю вдалося зустрітися зі своїм кумиром — артистом MONATIK. Зустріч відбулася в рідному місті співака — Луцьку, яке Андрій довгий час хотів відвідати, адже дуже полюбляє подорожувати Україною. До того ж побачити славнозвісний замок Любарта, подивитися панораму міста — було ще одним бажанням хлопця.

Дмитро з радістю зустрівся зі своїм шанувальником, вручив школяру символічні подарунки, серед яких авторська "Книга мрій", а також запросив шанувальника на свій наступний концерт у Луцьку, який відбудеться 31 травня у тому самому замку Любарта.

відео дня

"Якщо знайомство зі мною стало мрією, то для мене — це велике досягнення. Я вірю в мрії. І дуже хотілося б цією вірою заражати. Це ж хороший, правильний заряд", — доповнює MONATIK.

Від початку повномасштабної війни протягом кількох місяців Андрій разом із сім’єю жили в окупованому місті Маріуполі. Родина була вимушена ховатися в підвалі, адже це було єдиним безпечним місцем від масованих обстрілів. Під час чергової атаки, шукаючи продукти для сім’ї, батько та дідусь Андрія від численної кількості поранень загинули. Попри пережиті події, хлопець не припиняє мріяти та бажає відвідати Сполучені Штати Америки.

Монатик, Мальчик

"Кожна дитина має право на щастя, тому наш фонд робить все можливе, щоб подарувати його своїм підопічним. Ми віримо, що разом зможемо подолати будь-які труднощі та забезпечити цим дітям щасливе майбутнє, на яке вони заслуговують. Мета БФ "Діти Героїв" — не лише допомогти їм з першочерговими потребами, але й дати можливість жити повноцінним життям, здійснити свої мрії та знайти своє місце у світі", — Тетяна Новицька, СЕО БФ "Діти Героїв".

Дізнатися більше про особистісну історію хлопця та здійснення мрії — можна у випуску проєкту "Ближче до зірок", що виходить щонеділі о 9:00 на телеканалі ТЕТ, за цим посиланням.

Нагадаємо, що раніше в межах співпраці проєкту "Здійсни мрію" та благодійного фонду "Діти Героїв" Тімур Мірошниченко, ведучий телепроєктів 1+1 media, допоміг реалізувати бажання 14-річного Владислава Богомазова, який мріяв зустрітися з актором Юрієм Ткачем.Детальніше про це — за цим посиланням.

Фото — Яна Майдан.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти