"Не звикайте до людей": актор і воїн розповів про страхи на війні

23 жовтня 2024, 23:12
74
Сім'я українського актора підтримала його рішення піти добровольцем на початку повномасштабного вторгнення Росії.
Володимир Ращук
Володимир Ращук поділився головним страхом / скріншоти з відео

Актор і воїн Володимир Ращук зізнався, що на війні переживає різні страхи. Це і страх невідомості, і втрати та смерті, і страх відмінника, що ти маєш робити все ідеально.

Про це він розповів в інтерв'ю агентству УНІАН. "На жаль, війна дорівнює смерті та втратам. Є така фраза "ніколи не звикайте до людей". Це дуже важко, коли побратим стає тобі ближчим за будь-якого родича за короткий період часу", - зазначив актор і захисник.

Родина українського актора підтримала його рішення піти добровольцем на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Дружина також займається волонтерством і їздить у гарячі точки. Однак сам Ращук воювати їй забороняє:

відео дня

"Моя дружина - абсолютно фанатична націоналістка і патріотка. Була одна ситуація, коли ми були дуже близькі від лінії зіткнення, і була можливість у мене трохи поспати. Я тільки з нічної зміни прийшов, ліг, і тут мене хтось це. Я розплющую очі, а це вона приїхала до мене туди на хвилин десять. Це був Сєвєродонецьк. Ну і після того я сказав, що не зможу функціонувати, коли вона тут: "Ти - жінка, і мусиш зберігати те, куди я буду мріяти повертатися. Якщо підеш воювати, то в нас будуть взагалі спалені мости, і підемо, як у казино кажуть, в all-in".

Хто такий Володимир Ращук?

Ращук Володимир Анатолійович (нар. 11 жовтня 1987 р.) - український театральний і кіноактор, спортсмен і військовослужбовець, командир 7-ї роти 3-го Батальйону "Свобода" у складі Бригади швидкого реагування Нацгвардії України "Рубіж". Має звання "лейтенант", повідомляє "Вікіпедія".

За словами Ращука, особливу підтримку в рішенні стати на захист держави виявила його донька.

"Вона дуже свідомо зрозуміла, що тато йде і його потрібно підтримати. Вона весь час займалася тим, що підтримувала маму, мою дружину. І ось це, мабуть, найкрутіше", - додає чоловік.

Також Ращук поділився власним секретом щасливого шлюбу, який може бути корисний кожній парі. За його словами, важливими є чесність і повага.

"Звісно, і кохання, пристрасть, бажання і розуміння, що краще за твою єдину нікого не існує, і що вона чарівна. Я вважаю, що це дуже важливий момент. Діалог, розуміння одне одного. І саме не компроміси, а вміння розмовляти і чути", - підсумовує він.

Новини шоу-бізнесу в Україні та в світі:

Нагадаємо, раніше український ведучий Даніель Салем днями отримав посвідчення учасника бойових дій. Цей документ наштовхнув його на роздуми.

Також відома українська журналістка Наталія Тур підтримала чутку, яка вже понад два роки "гуляє" пресою - Потап і Настя Каменських приховують своє розставання.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти