StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та ТБШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і городЗірки

Де зараз молодша донька Віри Брежнєвої - 14-річна дівчина поділилася планами

3 червня 2024, 02:21
604
Сара Кіперман уже знає, чого хоче від цього життя.
Сара Кіперман
Сара Кіперман новини - де зараз і чим займається молодша донька Брежнєвої / колаж: Главред, фото: instagram.com/sswlvix

Молодша донька української співачки Віри Брежнєвої, 14-річна Сара Кіперман, веде непублічний спосіб життя. Проте за нею в соціальних мережах стежить понад 20 тисяч підписників. З ними дівчина час від часу все ж ділиться своїми секретами.

Так у своєму блозі в Instagram Кіперман розповіла, що живе і навчається в Женеві, Швейцарія. Ба більше - у неї вже є план на майбутнє.

У своєму юному віці Сара - власниця студії дизайну інтер'єрів, яку вона відкрила у 2022 році. Її вища освіта буде напряму пов'язана з цим заняттям: донька Брежнєвої планує вивчати дизайн інтер'єрів в Інституті Марангоні, який свого часу закінчували Доменіко Дольче (Dolce&Gabbana) і Франко Москіно (Moschino).

відео дня

При цьому Сара зазначила, що своїми професіями мрії вона вважає зовсім не дизайн, а справу криміналістів, детективів і судмедекспертів. Втім, у дівчини є в запасі ще кілька років, щоб остаточно визначитися, чим вона хоче займатися в житті.

Сара Кіперман
Сара Кіперман новини - де зараз і чим займається молодша дочка Брежнєвої / колаж: Главред, фото: instagram.com/sswlvix

Хто така Віра Брежнєва?

Віра Брежнєва - українська співачка, акторка і бізнесвумен. Колишня учасниця поп-гурту ВІА Гра (2003-2007). У жовтні 2023 року розпочала музичний проєкт під псевдонімом VERA. Мала успіх у РФ, однак після 24 лютого 2022 року висловила чітку антивоєнну позицію та обірвала зв'язки з країною-окупантом.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська акторка і Народна артистка України Ольга Сумська звернулася до своєї "московської" доньки, акторки Тоні Паперної, в соціальних мережах з емоційною промовою.

Також співачка Lida Lee розповіла про близький зв'язок із шоуменом-воїном Даніелем Салемом - півроку тому зіркам приписували романтичні стосунки.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти