Шахтар вдома в неймовірному поєдинку обіграв Реал

1 грудня 2020, 21:50
Донецький Шахтар всуху, 2: 0, обіграв гранд європейського футболу - Реал (Мадрид).

Після того, як Шахтар двічі поспіль програв менхенгладбаській Боруссії у третьому і четвертому турі Ліги чемпіонів (причому пропустив десять голів), фанати "гірників", напевно, остаточно знітилися.

Тому що в останніх двох турах Шахтарю потрібно було протистояти монстрам європейського футболу - Реалу (Мадрид) і Інтеру. Але матч проти іспанців осоромив усіх скептиків гри "гірників". Тому що вони досить впевнено відбивалися від атак Реала. І мали всі підстави нарікати на суддю, який за дуже грубу гру Варана проти Мораеса дав іспанцеві лише жовту картку (хоча фол цілком тягнув на видалення). А бразильський "гірник" отримав травму в цьому епізоді та не зміг продовжити гру.

відео дня

читайте такожШахтар сенсаційно в гостях обіграв Реал

До кінця тайму Реал стовідсотково гольових моментів так і не зумів створити, а будь-які інші небезпеки ліквідував юний воротар Шахтаря Трубін.

А ось початок другого тайму точно повалив Зінедіна Зідана і його зіркових підопічних в шок. Спершу Тайсон згадав минуле, прискорився і точно вдарив - але Куртуа витягнув. А на 57-й хвилині Коваленко відмінно відпасував на Марлоса. М'яч, здавалося б, іспанці перехопили. Але зрадницький відскік. Дентіньо вискакує, як чортик з табакерки, та просто розстрілює ворота - 1:0.

Ось тут - то багаторазові переможці Ліги чемпіонів розлютилися і почали безжально атакувати Шахтар. Але Трубін явно зловив кураж і кілька разів рятував свої ворота.

І на 82-й хвилині пропустили контратаку. Соломон "включив форсаж" після передачі Майкона і без шансів для Куртуа пробив під ліву штангу - 2:0.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти