Легенда російського футболу зганьбився в ефірі через прохід збірної України на Євро-2020

24 червня 2021, 12:57
Володимир Бистров в пориві великоімперського хвастощів заздалегідь відправив збірну України з турніру ЧЄ-2020, але поквапився і з розмаху сів у калюжу.
Футбол
Володимир Бистров / Матч ТВ

Дворазовий чемпіон Росії у складі петербурзького Зеніту (2010, 2011/12), бронзовий призер чемпіонату Європи 2008 року і головний тренер юнацької збірної Росії Володимир Бистров достроково відправив збірну України з Євро-2020 після поразки від Австрії. Свою заяву він зробив в ефірі МатчТВ.

"Україна поїхала додому. А крику скільки було: форма, Крим намалювали... Нічого не допомогло. Треба було просто поменше шуміти, а побільше займатися справою, футбольною справою", – заявив він .

Тим самим Бистров поставив себе в незручне становище, коли завдяки перемогам Іспанії та Швеції збірна України вийшла в наступний етап чемпіонату Європи-2020.

читайте такожЗеленський приміряв форму збірної України, через яку завили в Росії

Нагадаємо, раніше відомий актор і співак Михайло Боярський, який раніше пообіцяв з'їсти свій капелюх у разі перемоги Росії на чемпіонаті Європи-2020, порівняв збірні Росії та України після матчів 1-го туру групового етапу чемпіонату Європи.

"Україна набагато сильніша за Росію! Вони приголомшливо грали з Нідерландами. Матч був диво! Я позаздрив, як грала Україна! Відмінно! Якби ми грали з Україною, то продули б неодмінно", - сказав Боярський

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти