"Це просто тероризм": Усик жорстко обрушився з критикою на росіян

7 червня 2023, 12:24
Боксер-чемпіон у суперважкій вазі Олександр Усик назвав терористичними дії Росії щодо українського народу.
Усик, будинок
Будинок Олександр Усика в місті Ворзель постраждав від окупантів / колаж Главред, фото Telegram О. Усика і скріншот

Відомий український боксер Олександр Усик назвав терористичними дії країни-агресора Росії проти українців. Свою думку спортсмен висловив в інтерв'ю польському виданню Super Express. Він додав, що країна-агресорка постійно бреше про те, куди завдає ракетних ударів, а також вбиває мирних жителів.

"Дуже важко, коли в твоїй країні гинуть люди. Коли вони руйнують нашу країну, наші будівлі. Ракети потрапляють до лікарень. Або просто в житловий будинок або на дорогу. Кажуть, б'ють по військовій інфраструктурі, але це все брехня. Ми бачимо, чим вони займаються щодня. Після електростанцій, мостів, лікарень. Це просто тероризм. Коли кожен день чуєш про це по телевізору, виникає злість і гнів на людей, які роблять такі жахливі речі. А ще кричать, що вони сміливі, що когось захищають. Це взагалі хворі люди, мені здається, що вони невиліковні", – сказав Усик.

Боксер назвав росіян хворими людьми, які вважають себе сміливими, але діють виключно підло і низько.

відео дня

Нагадаємо, в минулому році український боксер Олександр Усик здобув перемогу над британцем Ентоні Джошуа - у матчі за чотири пояси чемпіона світу у важкій вазі за версіями IBF, WBA, WBO, IBO.

Відразу ж почалися обговорення його можливого бою з Тайсоном Ф'юрі. Але переговори зупинилися через фінансові питання. Потім обидва боксери обмінювалися колючими зверненнями через соціальні мережі.

У березні 2023 року Усик заявив, що проведе проти Ф'юрі бій за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі. І навіть згоден на умови британця - віддати 70% гонорару за бій, але тільки якщо той задонатить українцям один мільйон фунтів стерлінгів (приблизно 1,2 млн доларів США).

У травні Ф'юрі погодився на умови Усика і запропонував провести бій на лондонському стадіоні "Уемблі" влітку 2023 року.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти