Чісора нагодував Усика відразу після своєї поразки

1 листопада 2020, 13:18оновлено 23 жовтня 2023, 15:39
Боксери відзначилися кумедним спільним відео.
Вусик
Олександр Усик / УНІАН

Британський боксер у суперважкій ваговій категорії Дерек Чісора після того, як програв бій українському чемпіону Олександру Усику, прийшов до того в роздягальню і пригостив свіжими гамбургерами.

Потрібне відео було опубліковано у сервісі мікроблогів Twitter. "Опівнічний бенкет, щоб закінчити шоу", ‒ був підписаний ролик.

Тоні Беллью відомий боксер (який в листопаді 2018-го в своєму останньому бою в кар'єрі програв Усику нокаутом) досить різко висловився про поразку Чісори.

"Дерек видав фантастичний виступ. Його списували протягом усього тижня перед боєм, але він вийшов у ринг і задав темп. Чісора правильно увійшов у бій і зробив поєдинок дуже некомфортним для Усика. Я не буду говорити слово "пограбування", оскільки це смішно. Але це був близький бій, і не можна було б скаржитися, якби Чісора виявився переможцем. Я знаю, що Усик набагато краще, як боксер. Іноді треба думати про те, що кількість часом перевищує боксерські навички", - розповів він у коментарі британській пресі.

читайте також"Улюблена забава - ї*ати кращих": легендарний актор заступився за Усика і Ломаченка

Бій Усик - Чісора: що було раніше:

  • Олександр Усик переміг Дерека Чісору після дванадцяти раундів одноголосним рішенням суддів – 117:112, 115:113, 115:113.
  • Таким чином, українець став офіційним претендентом на титул чемпіона світу за версією WBO в суперважкій вазі.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти