"Чекаю коли назвуть геєм": Зозуля відповів на нові образи іспанських ультрас

2 березня 2020, 13:04
Роман Зозуля заявив, що його ображали суперники на полі.
Зозуля
Роман Зозуля / albacetebalompie.es

Український футболіст іспанського Альбасете Роман Зозуля прокоментував нову хвилю образ з боку фанатів клубу Райо Вальєкано.

"Коли все починалося, я був фашистом. Потім вони почали ламати мій Фейсбук і я став нацистом, нещодавно я став расистом і сьогодні я... Я не чув, але мені сказали, що кричали: "Комуніст". Вони ще самі розібратися не можуть. Скоро скажуть, що я марикон (гей по-іспанськи). Я вже чекаю цього", - заявив Зозуля журналістам.

За його словами, крім фанатів до нього по-особливому ставилися і футболісти команди-суперниці.

відео дня

"Просто тут, я так зрозумів, налаштували їх фанати і тренер. Що така принципова гра, і треба Зозулю провокувати, тому що з перших хвилин почали навіть гравці обзивати...", - стверджує український футболіст.

Як відомо, у грудні 2019 року ультрас мадридського клубу влаштували цькування українця, обзиваючи його "й****м нацистом". Зозуля після цього зібрав прес-конференцію, де дав відповідь уболівальникам Райо Вальєкано, а також відзначив підтримку з боку президента України Володимира Зеленського.

За словами Зозулі, шість фанатів Райо воювали на стороні проросійський терористів на Донбасі, а він завжди підтримував українську армію.

У підсумку на Райо Вальєкано наклали штраф у розмірі 18 тисяч євро і зобов'язали клуб закрити частину трибун на домашніх матчах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти