"Нічого не розглядається": Шевченко відповів на чутки про перехід в Мілан

21 лютого 2020, 13:38оновлено 21 лютого 2020, 15:03
Головний тренер збірної оцінив гру Шахтаря проти Бенфіки.
Шевченко
Андрій Шевченко / Reuters

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував інформацію про його можливе призначення в італійський Мілан.

"Мілан?.. Яка тут може бути інформація? Я залишаюся у збірній і тут навіть нічого не розглядається", - підкреслив він під час спілкування з журналістами в Харкові після матчу Ліги Європи між Шахтарем і Бенфікою.

За його словами, його порадував футбол, показаний гравцем збірної України Віктором Коваленко.

"Коваленко провів чудовий матч. Видно, що він знайшов ту впевненість, яку все від нього чекали. Забив хороший м'яч. Загалом, поки все нормально. Ми задоволені всіма", - зазначив Шевченко.

Він підкреслив, що Шахтар зіграв з Бенфікою дуже важкий матч, адже чемпіони України провели першу гру після довгої паузи.

"Шахтар, особливо у другому таймі, додав. Важлива перемога, є хороші шанси пройти Бенфіку. У Лісабоні буде важлива гра. Якийсь заділ гірники зробили, показавши хороший футбол після тримісячної паузи. Тому всі з надією будемо дивитися", - додав Шевченко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що помічника Шевченка в збірній Олександра Шовковського пропонували призначити на посаду голови нового відомства з питань спорту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти