StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Холостяк 12 сезон: проєкт кардинально змінить правила вже в першому випуску

16 лютого 2022, 11:32
Прем'єра романтичного реаліті, яка відбудеться вже на початку весни, крім зворушливих романтичних історій здивує глядачів несподіваними умовами.
Холостяк 12 сезон: проєкт кардинально змінить правила вже в першому випуску
Холостяк 2022-нові правила проекту / instagram.com/holostyakstb

4 березня на каналі СТБ відбудеться прем'єра 12 сезону романтичного реаліті-шоу Холостяк. Його героєм став 32-річний бізнесмен Алекс Топольський.

До початку проєкту залишилися лічені дні і знімальна група вирішила відкрити завісу таємниць - у шоу додали нові правила, які вже з першого випуску шокують телеглядача.

Традиційно перша серія Холостяка почнеться з вечірки-знайомства. Але для дівчат, які мріють покорити серце Топольського, з цього почнеться справжнє змагання.

Замість звичайних троянд, на першій вечірці холостяк буде дарувати подарунки найбільш вподобаним дівчатам, а також всіх кандидаток чекатиме перевірка їх смартфонів - що постять в соціальних мережах, з ким переписуються, хто записаний в телефонній книзі та ін.

Також в шоу додали ще одне нововведення - холостяк даруватиме не одну, а відразу чотири квітки - класичну червону, жовту, білу і рожеву троянди.

читайте такожНовий "холостяк" розповів, яку дівчину прийшов шукати на шоу

Раніше 155-кілограмова модель Тесс Холлідей в мікробікіні на тоненьких зав'язках прикрила інтимні місця шматочками тканини у формі сердечка.

Актриса Єва Лонгорія, відома за роллю Габріель Соліс в серіалі Відчайдушні домогосподарки, в одних трусиках показала соковиту п'яту точку.

Інші цікаві новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти